More
  AcasăJob-ul meuAflă cât de bine poți fi plătită în Iași ca model de...

  Află cât de bine poți fi plătită în Iași ca model de videochat la Lucky Studio

   

   

         Sunt foarte multe lucruri pe care probabil nu le-ai aflat. Nu neapărat despre un anume domeniu, ci despre orice, în general. Probabil te-ai lovit de-a lungul vieţii de multe lucruri despre care aveai nelămuriri. Aşa este viaţa, trăim ca să învăţăm.

  Unul din lucrurile pe care le-ai putea afla şi te-ar surprinde într-un mod plăcut ar fi secretele de la Lucky Studio. Noutăţile pe care ţi le voi spune astăzi despre Lucky Studio vor fi ca o briză de aer proaspăt şi uşurare pentru tine.

  Lucky Studio

   

  O informaţie în folosul tuturor femeilor

  Cu siguranţă vei fi mult mai liniştită şi mai câştigată cu câteva informaţii valoroase după ce vei citi tot ce am de spus.

  Singurul lucru de care ai nevoie în acest moment este răbdarea. Dacă ai răbdare să citeşti cu atenţie şi să priveşti în profunzime, vei putea fi astăzi mai productivă decât ieri.

  Lucky Studio

  Răbdarea este cheia succesului în multe cazuri, iar dacă tu vrei o carieră de succes şi câştiguri de excepţie, atunci vei lua în considerare orice informaţie ţi se oferă.

  De ce m-ar interesa informaţiile despre Lucky Studio?

  Pentru a putea fi cât mai profesionistă în ceea ce faci, este necesar să poţi să absorbi fiecare informaţie şi sfat care îţi pot fi utile. Sfatul meu de astăzi este Lucky Studio.

  Aşadar … Tu, cititoareo, foloseşte tot ce îţi voi spune într-un mod cât mai productiv şi fă alegerea cea mai înţeleaptă pentru tine.

  La sfârşit nu îţi va părea rău, cu siguranţă. Te vei vedea exact în locul în care ai vrut să ajungi mereu doar pentru că ai avut răbdarea de a asculta şi a aplica.

  Lucky Studio

  Sunt femeie şi am fost de multe ori în locul tău

            Tocmai din motivul că am fost în locul tău de multe ori, acum am ocazia să te ajut să eviţi anumite situaţii din viaţă în care nu vrei să fii.

  Este foarte simplu, trebuie doar să fii receptivă şi să înţelegi că fac asta pentru că eu consider că toate femeile ar trebui să beneficieze de ce beneficiez eu.

  Sunt foarte fericită la Lucky Studio, dar de ce ar trebui să fiu doar eu? Nu convieţuim cu toţii în această lume şi trebuie să ne ajutăm?

  Femeile se ajută între ele, iar eu vreau să ajut orice femeie citeşte asta şi vrea să aibă un viitor mai bun.

  Cum poţi evita problemele cu ajutorul lui Lucky Studio

  Cu siguranţă te-ai lovit de multe ori de probleme din care nu ai reuşit să găseşti o ieşire. Probleme de sănătate, probleme la locul de muncă, probleme cu transportul, probleme cu casa …

  Sunt multe, foarte multe problemele de care se loveşte o femeie de-a lungul vieţii. Aşadar, ce e de făcut? Te-ai gândit vreodată la videochat?

  Lucky Studio

  Te-ai gândit că te fereşti de lucrul care poate să îţi aducă cele mai mari beneficii din viaţa ta? Aşa este, Lucky Studio nu face altceva decât să-ţi aducă doar câştiguri.

  Din punctul meu de vedere şi din propria mea experienţă la Lucky Studio, consider că este cea mai bună metodă de muncă pentru femei. Tocmai de aceea o şi recomand, pentru că ştiu ce nevoi are o femeie.

  Contractul de angajare de la Lucky Studio

            Acum 3 ani am luat o decizie care mi-a marcat toată existenţa. În cel mai pozitiv mod viaţa mi-a fost schimbată.

  Fiindcă nu mai doream să întâmpin probleme de genul: nu-mi permit asta, trebuie să economisesc asta, trebuie să scad din nevoi pentru a avea bani pentru … , trebuie să renunţ la asta … şi tot aşa.

  Nu mi-a plăcut niciodată să mă limitez, cu atât mai puţin să trăiesc nefericită şi cu lipsuri. Ca şi cum asta nu era de ajuns, trebuia să mai şi suport un loc de muncă pe care-l detestam.

  Nu am vrut să-mi încep viaţa cu stângul, aşa că am făcut o schimbare radicală şi am stabilit un interviu la Lucky Studio. Desigur că a doua zi după interviu eu deja lucram.

  Lucky Studio

  Mi-a plăcut că m-am angajat imediat, pentru că nu mi-ar fi plăcut să pierd timpul degeaba. Aşadar, am semnat la interviu contractul de angajare pe o durată de trei ani. Din orice punct de vedere, acest contract a fost legal.

  Bonusul de angajare de 38.880 de lei

            Legalitatea nu a fost singurul lucru de care m-am bucurat de pe urma contractului, ci şi bonusul de angajare în valoare de 38.880 lei.

  Un angajator normal ar fi fost considerat nebun dacă ar fi oferit angajaţilor săi bonusuri de angajare. Tocmai de aceea Lucky Studio este unic, pentru că-şi apreciază angajaţii şi le mulţumeşte prin bonusuri.

  Lucky Studio

  Poate să pară la început un lucru nesemnificativ, dar bonusul acesta de angajare este cel care ne motivează de multe ori să ne angajăm.

  Este un criteriu foarte important de luat în considerare, deoarece dacă ţi se oferă la început un bonus, înseamnă că ţi se vor mai oferi şi pe parcurs. Aşa că nu ai de ce să-ţi faci griji din privinţa banilor.

  Salariul zilnic între 300 şi 800 de lei

            Când am început să lucrez în prima zi ştiam că o să beneficiez de sume mari de bani. Dar nu m-am aşteptat chiar din prima zi să obţin 280 de lei.

  Lucky Studio

  Nu ştiam mai nimic despre videochat şi nici nu ştiam cum să-mi abordez admiratorii online, cum să le vorbesc şi cum să-i tratez.

  Dar acest lucru nu a stat în calea câştigurilor mele, deoarece Lucky Studio s-a ocupat să am traineri profesionişti care să mă ajute cu tot ce aveam nevoie.

  În numai câteva zile am început să obţin câte 330 de lei şi pentru asta tot ce făceam era să fiu relaxată şi să mă simt bine în pielea mea în faţa calculatorului.

  Lucky Studio

  Tuturor ne place flirtatul, aşa că o metodă mai perfectă decât videochatul nu este. Reuşesc să cochetez în fiecare zi online cu admiratori gentili şi să fiu şi plătită pentru asta.

  Şedinţe de înfrumuseţare şi şedinţe foto care mi-au scos în evidenţă frumuseţea

            Banii nu au fost singurul beneficiu de la Lucky Studio, putând să mă simt aici şi ca o regină a frumuseţii.

  Lucky Studio

  Cu ajutorul profesionistelor de la Lucky Studio, eu mă simt ca un model fashion  de fiecare dată când mă loghez. Zilnic, acestea mă machiază şi mă coafează în zeci de feluri uimitoare.

  Lucky Studio

  Îmi place această latură a studioului, pentru că simt că sunt frumoasă în permanenţă.

  O altă dimensiune a videochatului

  Lucky Studio mi-a asigurat aceste şedinţe de înfrumuseţare dar şi câteva şedinţe foto pentru a putea avea câştiguri mai bune şi pentru a fi promovată într-un mod cât mai profesionist.

  Toate aceste lucruri au început să dea roade în momentul în care am văzut că mă clasam pe primele locuri din topul celor mai bune modele. Cu cât eram mai sus, cu atât eram mai vizitată de admiratorii online.

  Iar acest lucru nu a făcut decât să-mi aducă mai multă faimă în videochat şi mai multe câştiguri.

  Bonusuri săptămânale între 500 şi 3.000 de lei

            Fiecare lucruri sunt legate între ele la Lucky Studio. Pentru fiecare lucru pe care-l fac, există o consecinţă pozitivă.

  De exemplu, pentru câştigurile de care vorbeam mai sus eu primesc săptămânal bonusuri la Lucky Studio.

  Dacă depăşesc 2.500 de lei într-o săptămână, Lucky Studio îmi premiază performanţele cu câte 500 de lei în fiecare duminică.

  Lucky Studio

  Performanţele pot fi tot mai mari, până în momentul în care bonusurile ajung chiar şi la 3.000 de lei săptămânal.

  Acest lucru mă motivează, pentru că ştiu că niciun gest nu îmi rămâne nerăsplătit şi câştig bani din orice fac. Eu nu ştiu ce părere ai tu, dar Lucky Studio mi se pare unic printre angajatori.

  Comisionul cel mai mare din ţară -80% din câştiguri

            Lucrul care face posibile toate aceste câştiguri este comisionul progresiv pe care îl oferă Lucky Studio la începutul fiecărei colaborări.

  Ca model, eu am început de la un comision de 50%, dar acesta nu a rămas niciodată fix.

  Cu posibilitatea de a ajunge chiar şi la 80% din câştiguri, venitul meu a fost tot mai mare în fiecare lună.

  Lucky Studio

  Faptul care mă încântă la Lucky Studio este că nu există limite şi bariere în nimic, ci pot depăşi toate limitele cu ambiţia şi voinţa mea.

  Acea vorbă celebră conform căreia poţi face orice îţi doreşti atunci când îţi propui se aplică în totalitate la Lucky Studio, unde orice obiectiv atinge ţintele propuse.

  Plăcerea unui program flexibil, la dispoziţia mea

            Toate aceste beneficii îmi sunt completate zilnic de un program foarte lejer, schiţat chiar de mine.

  Fiindcă Lucky Studio nu a dorit să mă încarce cu un program stresant, mi-a dat ocazia să îmi fac singură un program, după nevoile şi priorităţile mele.

  Lucky Studio

  Din trei ture de muncă am putut alege câte 2 variante din fiecare, după bunul meu plac. Nu am fost constrânsă în niciun fel de program, pentru că îl puteam schimba oricând intervenea ceva.

  Libertatea unui job în care pot alege şi mă pot răzgândi

  Astfel că, am ales orele de muncă în care mi s-a părut că voi câştiga cel mai bine şi voi avea şi timpul meu liber pentru răsfăţ şi odihnă.

  Este important pentru o femeie să aibă un job care să nu o agite şi să o streseze zilnic. O femeie stresată nu este o femeie productivă, din acest motiv trebuie să aibă un job relaxant.

  O spun din proprie experienţă, deoarece şi eu am lucrat în domenii în care am fost pusă să muncesc ore în plus. Şi ce am câştigat din asta? Timp pierdut.

  Am ales să nu-mi mai pierd timpul şi m-am angajat la Lucky Studio, pentru că din orice unghi aş privi, am mereu de câştigat la studio.

  Nu trebuie să-mi mai fac griji în privinţa transportului

            Mijloacele de transport au fost dintotdeauna o corvadă pentru noi, femeile. De acord?

  Existau zile în care nu puteam să mă îmbrac într-un anume fel din cauză că era posibilitatea de a mi le păta prin autobuze.

  Cred că ai păţit şi tu asta măcar o dată, nu? Sau dacă vorbim despre mirosurile neplăcute sau înghesuiala din aceste locuri.

  Vai! Groaznic! Mă bucur că am scăpat de acest chin datorită lui Lucky Studio.

  Chiar de la începutul contractului de angajare Lucky Studio mi-a pus o maşină la dispoziţie şi o şoferiţă care să îmi fie în permanenţă aproape.

  Lucky Studio

  De fiecare dată când doream să ajung la muncă sau acasă, aveam maşina pusă de studio care îmi facilita situaţia.

  Propriul spaţiu de muncă şi libertatea de a munci după bunul plac

            Raportându-mă strict la condiţiile de muncă de pe piaţa actuală, nu cred că mai există angajatorul care oferă angajaţilor propriul spaţiu de muncă.

  Cu atât mai mult nu cred că fiecare angajat poate să facă ce vrea, oricând vrea. Aceste restricţii şi limite creează de obicei o tensiune la locul de muncă şi randamentul nu mai este acelaşi.

  Bucuria mea la Lucky Studio a fost să primesc propria cameră în care am fost liberă întotdeauna să fac ce am vrut.

  Lucky Studio

  Nu a existat niciun şef care să mă deranjeze sau care să mă întrerupă. Din cauză că este un domeniu doar al femeilor, dar şi pentru că managera nu obişnuieşte să ne dea ordine.

  Pentru că este femeie şi ne înţelege, ne lasă pe fiecare să decidem în ce mod muncim. Avem libertate de alegere şi absolut nimeni nu ne spune ce să facem.

  Ajutorul neaşteptat din partea studioului

            Ce mi s-a părut de-a dreptul uimitor a fost faptul că Lucky Studio a oferit chiar şi cazare gratis pentru angajatele care au avut nevoie.

  Deţinând o vilă în centrul Iaşiului, Lucky Studio se arătă interesat mereu în faţa problemelor angajatelor sale şi oferă camere în această vilă pentru a le scuti de griji.

  De ce Lucky Studio este regele câştigurilor?

            Cu toate facilităţile şi condiţiile pe care le-am menţionat mai sus, sunt sigură că pentru cerinţele tale Lucky Studio este perfect.

  Pentru mine a fost perfect chiar din prima clipă, prin simplul fapt că mi-a oferit lucruri pe care niciun alt angajator nu mi le-a oferit.

  Din punctul meu de vedere, Lucky Studio deţine primul loc în topul celor mai bune studiouri de videochat, pentru că oferă câştiguri excepţionale.

  Este liderul şi regele videochatului, din simplul motiv că este pe piaţa muncii de mai bine de 8 ani şi nimeni nu a putut depăşi câştigurile pe care studioul le-a avut.

  Lucky Studio

  Aşadar, recomandarea mea cea mai mare este Lucky Studio, pentru că numai aici poţi ajunge să ai o carieră de succes, aşa cum ţi-ai propus mereu.

  În cazul în care vrei un viitor strălucit şi cele mai bune servicii, sfatul meu este să iei în considerare Lucky Studio la orice pas faci. Pe mine m-a adus astăzi unde sunt şi mă simt împlinită. O poţi face şi tu oricând, trebuie doar să vrei.

   

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img