More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio: Cum să scapi de replicile tăioase şi nemulţumirile şefului

  Lucky Studio: Cum să scapi de replicile tăioase şi nemulţumirile şefului

       De fiecare dată mă loveam de câte o nemulţumire a şefului. Absolut în fiecare zi era câte un comentariu la adresa mea şi orice făceam, nimic nu era bun. Nu ştiu dacă făcea asta din cauza discriminării sau se considera el mult prea arogant, dar o făcea. Îmi cerea zeci de lucruri, apoi se răzgândea şi tot eu eram de vină că nu erau bine făcute. După ce le refăceam conform cerinţelor lui, mai găsea câte un mic detaliu care nu-i plăcea. Ideea este că ABSOLUT NIMIC din ce făceam nu era îndeajuns de bun. Dacă stau să mă gândesc bine, probabil era o scuză pentru a nu-mi mări salariul. Prin faptul că nu voia să-mi recunoască şi să-mi preţuiască valoarea, eu am decis să aleg altceva. Am ales să lucrez într-un loc precum Lucky Studio, unde orice gest îmi este apreciat.

  Pentru a nu mă mai lovi de aceste tipuri de discriminări şi comentarii inutile, am făcut o schimbare în domeniul joburilor. Am dorit să lucrez la Lucky Studio pentru că, înainte de toate, este un job destinat femeilor şi un loc unde numai femeile au acces. În acest fel am fost asigurată că voi fi lipsită de orice tratament urât. Lucrând printre femeile de la Lucky Studio am văzut ce înseamnă respectul şi ajutorul reciproc. Este atât de uşor să lucrez în videochat pentru că este un domeniu al femeilor şi ne înţelegem între noi.

  Sunt o femeie apreciată şi preţuită la adevărata valoare!

            Cea mai mare fericire a mea a fost că am scăpat de şefii enervanţi şi superiori, care nu făceau altceva decât să-mi dea o dispoziţie proastă. La Lucky Studio managera este o femeie foarte înţelegătoare care apreciază şi preţuieşte orice lucru fac. În acest sens, ea îmi înţelege nevoile şi nu mă judecă pentru asta, pentru că este şi ea femeie şi ştie. Pentru a-mi arăta cât de mult mă susţine, îmi oferă un pachet întreg de beneficii în videochat.

  Acest pachet este format din bonusuri, premii, teambuilding-uri şi servicii de calitate. Astfel că, la fiecare 6 luni Lucky Studio îmi creează un nou look. În fiecare zi îmi oferă machiaj şi coafuri, iar săptămânal îmi oferă bonusuri de la 500 de lei. Pentru a-mi arăta cât de importantă este prezenţa mea, mă răsplăteşte şi cu ieşiri. De 2-3 ori pe an, toate modelele de videochat de la Lucky Studio ieşim în staţiuni şi ne distrăm.

  Nu numai că zilele îmi sunt mai pline de soare şi mai frumoase de când lucrez aici, dar am scăpat şi de stresul grijilor financiare. Pentru că pot câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, Lucky Studio îmi oferă ce niciun alt angajator nu mi-a oferit: o situaţie financiară. Şi nu e o situaţie oarecare, ci una înfloritoare şi prosperă. Mă bucur zilnic de câte 470 de lei şi de cele mai bune condiţii de muncă.

  Nu am ce îmbunătăţire să aduc acestui job: este perfect. Din orice punct de vedere, Lucky Studio poate să satisfacă orice femeie. Chiar dacă e vorba de bani, maşini, case, bijuterii, bonusuri, premii, vacanţe, libertate, program lejer, Lucky Studio le are pe toate.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img