More
  AcasăPreziosaDe cand sunt angajata la Preziosa, nu mai stau sa numar fiecare...

  De cand sunt angajata la Preziosa, nu mai stau sa numar fiecare leu, cheltui tot!

   Cu totii stim cat de neplacut este sa stai sa tii calculul fiecarui leu pe care il castigi, mai ales cand vezi ceva ce-ti place si vrei sa cumperi, dar costa cat jumatate din salariul tau. Crezi ca eu imi permiteam inainte tot ce am acum? Nici eu nu-mi permiteam, eu am noroc cu jobul pe care l-am prins la Preziosa.

  Zic “prins”, pentru ca am venit fix intr-un moment in care angajarile in videochat se cam terminau. Mai erau 4 locuri libere la Preziosa cand m-am angajat eu ca model de videochat si am venit fix la timp, ca daca veneam mai tarziu nu mai prindeam poate loc.

  Daca nu veneam la Preziosa mai repede, as fi pierdut sansa sa castig multi bani

  Daca-ti zic cat aveam salariu inainte sa lucrez la Preziosa, cred ca o sa razi de mine!:))… nici macar minimul pe economie nu-l aveam, castigam doar 800 de lei lunar. Si de cand sunt la Preziosa, sunt zile in care as putea castiga 800 de lei intr-o singura tura de munca, tu stii?

  Da, la Preziosa se poate castiga din videochat cate o suma intre 300 si 800 de lei in fiecare zi. E super ca nu-s limite in castigurile din videochat in acest studio din Iasi. Asa sunt motivata sa castig mereu mai mult si mai primesc si bonusuri mari, de peste 300 de lei in fiecare duminica.

  Sper sa ajung intr-o zi sa fiu atat de buna incat sa primesc si bonusul cel mare de 3.000 de lei la Preziosa. Pentru castigurile cele mai mari in studio, bonusul este de 3.000 de lei saptamanal. Tare, nu? Stiu :X.

  Preziosa este un studio de videochat din Iasi cautat pentru ca se castiga super bine aici

  Si cum spuneam, tineam calculul fiecarui leu, iti dai seama, din 800 de lei nici nu aveam cum altfel. Rareori imi luam o bluzita sau o geanta noua, dar niciodata nu depasea suma de 100 de lei. Pur si simplu nu puteam da mai mult de 100 de lei pe ceva, pentru ca mi se parea aiurea, avand in vedere ca nu castigam decat 800 de lei lunar.

  Acum, de cand colaborez cu Preziosa, castig bani in fiecare zi si acesta e norocul meu. Cheltui bani cat n-am cheltuit toata viata!:))). Acum zici ca sunt obsedata de cumparaturi, cumpar absolut in fiecare zi cate ceva. Nu mai stau sa tin cont de fiecare banut, la cat castig din videochat la Preziosa Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img