More
  AcasăHeyluxIn doua saptamani la Heylux ajung la un castig de 12.000 de...

  In doua saptamani la Heylux ajung la un castig de 12.000 de lei

  Toate castigurile mele zilnice de la Heylux fac o suma colosala atunci cand le adun. Mai precis, pentru munca depusa ca model de videochat pe parcursul a doua saptamani, plec de la Heylux cu o suma de 12000 de lei in total 🙂 Ii pot lua la zi sau la fiecare doua saptamani, depinde cum vreau eu, in acest studio videochat Iasi e ca si cum eu mi-as face propriile reguli.

  Am inceput de jos de la o suma de maxim 300 de lei castigati pe zi si in nici cateva luni m-am ridicat considerabil. Dar niciodata nu m-am plans la inceput pentru castigurile de la Heylux, chiar daca erau mai mici decat sunt acum, pentru ca oricum in niciun alt loc de munca din Iasi n-as mai fi castigat 300 de lei pe zi chiar si-asa.

  Poate ca, lucrand ca model la Heylux Iasi, ajungi sa te obisnuiesti cu o anumita suma de bani si la un moment dat vei vrea mai mult, asa ca e normal sa ajungi sa spui ca 300 de lei e putin. La un moment dat, toate modelele de la Heylux au fost asa, fiindca au vazut ce se poate castiga in acest studio de videochat si normal ca nimeni nu vrea sa se multumeasca din putin.

  Am ajuns sa am si 6000 de dolari lunar din videochat la Heylux

  Imagineaza-ti ca eu castig in total 24.000 de lei pe luna la Heylux, ceea ce inseamna vreo 6000 de dolari. 6000 de dolari, iti dai seama ce spun eu aici?

  Nici ca directoare de firma n-as castiga eu atat vreodata in Romania

  heylux iasi
  heylux iasi

  Si de ce sa ma mai complic, cand totul mi-e foarte clar cu Heylux?

  E vorba de un program lejer, flexibil, la indemana mea. Am chef sa merg la munca, bine, nu am chef, merg in alta zi, e simplu. Imi fac programul asa cum imi vine mai bine, in ce zile ale saptamanii vreau eu, cu cate 8 ore pe zi. Si daca stai sa te gandesti bine, la alte joburi din Iasi muncesti si 24 de ore si tot nu poti lua asa cat iei la Heylux, sa fim seriosi.

  Adica sa lucrez 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana la Heylux pentru a avea un venit lunar de 6000 de dolari nu mi se pare de ici colo, siiincer :))).  Si e si super lejer, adica stau inconjurata de lux, pe o canapea misto,vorbind pe net si cam atat… si nici nu astept ani de zile dupa bani. Dupa cum am zis, la Heylux pot avea banii oricand doresc. E totul asa cum vreau eu:D

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img