More
  AcasăLucky StudioLucky Studio chiar e singurul din tara care trateaza modelele asa cum...

  Lucky Studio chiar e singurul din tara care trateaza modelele asa cum ar trebui

  De doua ori… de doua ori am lucrat in acelasi studio de videochat in 2 ani si tot nu m-am invatat minte. Ce a fost in mintea mea, oare? Ma angajasem si eu intr-un studio de videochat unknown de prin oras, sperand ca voi face cine stie ce… am stat prima data vreo 5 luni si cand am vazut ca nu castig nimic, am zis ca plec si nu mai vin.

  Dupa aceea am inceput sa am probleme cu banii si… m-am intors, am zis ca deja eram obisnuita cu studioul acela si parca mi-era frica de nou. Si ca bleaga m-am dus tot acolo. Eh, ghici ce, alte 5-6 luni pierdute tot asa, fara niciun scop, niciun viitor. Mi-am zis „Oare nu sunt eu facuta pentru acest domeniu de munca?”.

  Poate pentru unii nu e tocmai locul de munca ideal, poate nici pentru mine nu e, dar ma framanta ideea asta, adica de ce sunt fete care pot si eu chiar nu pot, ce e in neregula cu mine? Si apoi mi-am dat seama… studioul era „in neregula” cu mine:D Nu ma aflam unde trebuia, mai pe scurt.

  Pe luckystudio.ro o sa descoperi lucruri pe care nu le stiai

  Asa-mi trebuie daca mi-a fost frica sa incerc la Lucky Studio, desi toata lumea lauda acest studio de videochat prin Iasi. Insa asta mi-a fost lectie de viata, asa am invatat ce-mi trebuie si ce nu-mi trebuie de la viata…

  Sa-ti spun pe scurt, acel studio nu avea nimic. Si cand spun nimic, apai nimic, fata mea. Avea niste camere si atat, nici macar baile nu erau…era una mica, de fapt cu o toaleta, vai de capul ei…si cam atat. Deci practic mergeam acolo sa le folosesc calculatorul si curentul, nimic special. In afara de asta, aveam si acasa ce aveau ei, adica nimic:).

  Nu tu trainer, nu tu ajutor, suport tehnic, machiaj, sedinte foto, nu tu sedinte video, nu tu sedinte de infrumusetare la salon, nu transport, nu ajutor cazare, NU NIMIC. Eu mergeam si daca era sa castig bani, era doar DATORITA mie si nu lor, ca nu ma ajutau cu nimic.

  La Lucky Studio, in schimb, e fix opusul la ce am spus mai sus si amplificat cu 1000. Adica de 1000 de ori mai bun. La Lucky Studio SUNT trainerite, sunt profesoare de limba engleza, SUNT soferite care sa ne asigure transportul, sunt make-up artiste, sunt persoane care ne ofera suport tehnic, dar chiar si emotional, ca e o echipa senzationala de femei care ma ajuta cu orice problema am, chiar si sentimentala.

  Mai are rost sa zic ca la Lucky Studio castig si peste 1200 de lei intr-o zi, in 8 ore… sau ca-mi fac programul cum vreau eu, sau ca e numai lux aici si ca fetele se simt bine?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img