More
  AcasăLucky StudioNoul meu scop la Lucky Studio e sa depasesc pragul castigului de...

  Noul meu scop la Lucky Studio e sa depasesc pragul castigului de 3500 de dolari!

  Probabil acum o sa spui… ceeee, atat castigi intr-o luna, vai ce suma mare, cum e posibil asa ceva, bla, bla… Nu, nu castig atat intr-o luna din videochat Iasi la Lucky Studio, atat castig in doua saptamani:))) in doua saptamani acumulate, per total acesta este castigul meu in acest studio de videochat. Insa mi-e mai usor sa vorbesc despre banii pe care ii castig zilnic, deoarece plata se face la zi la Lucky Studio si m-am obisnuit asa.

  Tie ti-am zis asa, o suma orientativa, per total, ca sa poti sa-ti faci o idee. Uite, spre exemplu eu incerc sa depasesc aceasta suma in acest moment. Vreau sa ajung undeva la 4000-4500 de dolari, cred ca e de ajuns pentru moment. Si stiu ca o sa ajung si la aceste castiguri, fara nicio indoiala.

  Mai pe scurt, in loc sa castig intre 600 si 1300 de lei zilnic cum castigam panaacum la Lucky Studio, mi-am propus sa depasesc acesti 1300 de lei castigati zilnic. In mod normal, fetele incep cu castiguri intre 300 si 800 de lei pe zi, dar eu am trecut de mult de acel nivel, vreau sa ajung cat mai sus.

  La Lucky Studio beneficiez de multe gratuitati si bonusuri foarte mari

  Nu spun ca nu e ok sa castigi intre 300 si 800 de lei, mai am si eu o multime de zile in care castig sub 800 de lei sau putin peste 300 de lei, nu e capat de lume, vreau doar sa spun ca vreau sa trag tare de mine ca stiu ca pot, sunt ambitioasa si motivata.

  Mai ales cand stiu ca ma asteapta bonusurile acelea saptamanale de la Lucky Studio, pe care le primesc in fiecare duminica… cateva sute de dolari nu-mi strica niciodata, ah ce bine veniti sunt!

  Stiu ca vorbesc poate foarte scurt si la obiect si poate te bag putin in ceata, dar tot ce vreau sa-ti explic este ca nu tre’ sa te sperie cand vorbesc de sumele astea mari, ci trebuie sa te motiveze. Nu trebuie sa te gandesti ca vai, nu castigi tu niciodata asa daca vii la Lucky Studio, din contra… trebuie sa stii ca o sa CASTIGI cu siguranta, daca vii.

  Important e primul pas, care stiu ca e si cel mai greu. insa… ai incredere in mine, odata ce-ti faci curaj, o sa-ti dai seama cum mi-am dat si eu ca e cea mai buna alegere, pe bune:)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img