More

  lucky_studio_3_

  Hellooo! Numele imi este Mihaela iar astazi vreau sa vorbesc despre cum am ajuns eu sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iasi. Si nu voi vorbi oricum, ci voi vorbi cu mare drag despre acest job in Iasi care imi aduce mii de lei lunar.

  Totul a inceput in momentul in care restaurantul in care lucram ca si bucatar a inceput sa mearga foarte prost. Oricum eram platita cu putini bani, mai exact cu 1.300 de lei lunar. Dar chiar si asa, ma consideram norocoasa pentru ca, din cate am auzit, majoritatea primesc minimul pe economie in Romania.

  Revenind la povestea mea, a fost destul de greu sa fiu platita cu bani putini, dar sa mai inceapa si afacerea sa mearga prost?! Nu am putut accepta asta, pentru ca aveam chirie de platit, aveam cheltuieli. La Lucky Studio, de exemplu, obtin peste 5.400 de lei lunar si nu am griji.

  Cum m-am descurcat cu ajutorul celor de la Lucky Studio?

  Cosa-vedere-in-Grecia

  La varsta de 26 de ani deja nu mai puteam da fuga la parintii mei sa ma ajute, pentru ca locuiam singura de ceva vreme. Si nici nu puteam sa merg in orice loc de munca in Iasi, pentru ca imi dadeau banii abia dupa prima luna muncita.

  Mie imi trebuiau bani cat mai repede, asa ca nu-mi permiteam sa ma joc cu preavize, cu probe si lucruri din astea. Culmea, am aflat de Lucky Studio Iasi de pe facebook, pe cand pur si simplu navigam de plictiseala.

  M-a atras in special faptul ca ei spuneau ca fac angajari in videochat cu bani zilnic, intre 300 si 800 de lei. Bineinteles ca asta m-a atras cel mai tare, pentru ca am mai zis ca aveam nevoie mare de bani.

  N-am crezut ca pot castiga atat de mult din videochat la Lucky Studio

  get-more-money-back

  Asa am ajuns si la interviu la Lucky Studio, dar sincera sa fiu, nu credeam deloc ca ofera atatia bani. Stiam ca se castiga bani din videochat, dar nici chiar atata. Asta pana m-a lamurit Claudia cu castigurile de la Lucky Studio.

  Mi-a explicat de ce pot castiga atat de mult la Lucky Studio si cum pot face asta. Ulterior, am si aflat ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, asa ca stiam sigur ca ma aflam unde trebuia.

  Siii, uite asa am inceput eu munca la Lucky Studio, dupa prima zi de interviu. Trebuie sa recunosc, in prima zi am fost putin dezamagita, pentru ca am castigat doar 100 de lei. Asta oricum era mai bine decat la vechiul job, dar voiam intre 300 si 800 de lei, cum mi s-a promis.

  Ei bine, cu ajutorul trainerilor, n-am continuat asa mult timp, pentru ca dupa doar 2 saptamani am inceput sa am si eu intre 300 si 800 de lei zilnic. Astazi, castig peste 500 de lei in fiecare zi si am deja mai bine de un an de cand sunt la Lucky Studio. Sunt multumita, ce pot zice.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img