More
  AcasăLucky StudioSunt fete care câştigă 32.000 lei lunar la Lucky Studio!

  Sunt fete care câştigă 32.000 lei lunar la Lucky Studio!

   Prima dată când m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio, mi se părea total absurd că poate să obţină cineva 32.000 de lei pe lună. Adică ok, ştiam că la Lucky Studio pot câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, dar nimic mai mult.

  Sinceră să fiu, ştiam că se câştigă bine din videochatul la Lucky Studio, dar niciodată n-am crezut că se câştigă 32.000 de lei. Văzusem asta pe site-ul Lucky Studio, însă nu am crezut niciun moment.

  Nu vreau să crezi că acum vorbesc urât de Lucky Studio, eu chiar iubesc Lucky Studio. Şi chiar câştig zilnic 340-350 de lei, aşa cum mi s-a promis. Majoritatea lucrurilor promise s-au împlinit. Însă pur şi simplu nu credeam că sunt fete la studio care câştigă lunar 32.000 de lei.

  Am fost surprinsă plăcut de câștigurile mele

  Când credeam că este absolut imposibil pentru o fată să câştige atâţia bani, uite că mi s-a dovedit că m-am înşelat. Fiind deja de 6 luni la Lucky Studio, am început să cunosc fetele de acolo mai bine.

  Printre ele, am cunoscut-o şi pe Iasmina, fata care obţine 32.000 de lei lunar la Lucky Studio Iaşi. Nu mă întreba, nici eu nu ştiu cum e posibil. Pur şi simplu am rămas mască atunci când mi-a zis.

  Am întrebat-o cum e posibil, şi mi-a răspuns scurt: experienţa de 3 ani la Lucky Studio a făcut asta.

  Experienţa acumulată la Lucky Studio aduce mulţi bani

  Nu-mi venea să cred ochilor că ea chiar lucrează de 3 ani la Lucky Studio şi obţine atât. Dar după ce am insistat şi mi-a explicat cum a fost posibil, nu mi s-a mai părut aşa greu.

  A început tot aşa ca mine la Lucky Studio, cu un câştig de 300-350 de lei. Auzise că se fac angajări în videochat şi că e vorba de un studio de videochat din Iaşi şi şi-a încercat norocul.

  După un an în care a câştigat între 300 şi 500 de lei, a început să depăşească aceste câştiguri. Mi-a spus că admiratorii ei online i-au devenit fideli şi o vizitau tot mai des şi cheltuiau tot mai mulţi bani.

  Aşa că, după un an, a ajuns să obţină chiar şi 600-700 de lei zilnic. Şi a evoluat tot aşa, iar acum obţine 1.000 de lei zilnic. Într-o săptămână, înseamnă 5.000 de lei, şi Lucky Studio îi mai oferă încă 3.000 de lei bonus săptămânal pentru asta.

  La un calcul scurt, iese chiar 32.000 de lei lunar. Desigur, fără bonusurile săptămânale mari de la Lucky Studio n-ar fi reuşit. Dar chiar şi aşa, m-a impresionat şi, sinceră să fiu, abia aştept să ajung ca ea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img