More
  AcasăPreziosaPreziosa e cea mai noua creatie a doamnelor de la Lucky Studio

  Preziosa e cea mai noua creatie a doamnelor de la Lucky Studio

  M-au intrebat multe fete pe forumurile pe care intru ce studiouri din Iasi le recomand, si singurele mele optiuni au fost Lucky Studio, Heylux si, mai nou, Preziosa, fiind cea mai noua creatie a celor de la Lucky. Le recomandam pe toate 3 laolalta si lumea ma mai intreba de ce le recomand pe toate, insa pentru mine sunt unul si acelasi.

  Nu e ca si cum le recomandam Lucky Studio si apoi cand spuneam Preziosa ma refeream la alt studio. E vorba de aceeasi conducere, de aceleasi femei de succes care conduc afacerea, sunt toate in aceeasi cladire. Adica eu n-as putea sa recomand Preziosa si sa nu recomand Lucky sau Heylux in acelasi timp, pentru ca toate-mi sunt la fel de dragi.

  As fi putut sa spun si alte nume din Iasi, dar daca eu am lucrat numai cu acestia 3, de ce sa nu le recomand? Daca sunt multumita de ei si sincer, nici nu mai stiu sa fie studiouri in Iasi la fel de bune ca acestea, de ce sa nu ajut si alte fete. Sunt multe studente in Iasi care vor sa fie modele de videochat si ar fi pacat sa mearga in studioul gresit.

  La Preziosa comisionul e intre 50% si 80% , nu 30 sau 40%…

  Asa sa stie macar de studiourile care chiar au valoare, care chiar le pot ajuta sa aiba banii pe care ii vor, nu sa primeasca 30-40% din ce? Din nimic. 30-40% din 1000 de dolari chinuiti si aia, cam asa se castiga in alte studiouri. Nu mai bine la Preziosa, unde poti castiga si 5000 de lei intr-o saptamana, pentru care primesti 3000 de lei bonus?

  Parca suna mai bine cand zici ca ai 8000 de lei saptamanal, nu? Asa zic si eu. Aceasta creatie noua a celor de la Lucky e de milioane! Preziosa depaseste orice asteptare, chiar daca in aceste 3 studiouri sistemul de plata e acelasi si se castiga la fel.

  Am lucrat si la Lucky si la Heylux, insa m-am mutat la Preziosa pentru ca e preferatul meu! Ma simt luxoasa aici, pretioasa, ma simt super eleganta si parca m-am nascut pentru asta, asa ma simt atunci cand sunt in camerele de la Preziosa Iasi.

  In fine, ideea acestui articol era sa lamuresc faptul ca aceste trei studiouri sunt unul si acelasi si orice fata poate merge cu incredere la care vrea, pentru ca toate vor intra la inima oricarei fete si le vor face sa aiba atatea castiguri de nici ele nu se mai recunosc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img