More
  AcasăLucky StudioOricine ar vrea lucreze la Lucky daca ar afla de banii castigati...

  Oricine ar vrea lucreze la Lucky daca ar afla de banii castigati aici

  Mie imi place sa fiu directa, asa ca o sa spun sincer ca este multa ipocrizie printre oameni in ziua de azi. Stii ce aud peste tot? Comentarii despre videochat. Si stii ce mai stiu? Ca desi comenteaza, oamenii sunt invidiosi, pentru ca ar vrea in sinea lor sa aiba castigurile unui model de videochat de la Lucky Studio.

  Cand auzi ca o fata de la Lucky Studio castiga in 7 ore o suma de 600 de lei, sa zicem, din simplul fapt ca stie sa vorbeasca in engleza pe site-urile de videochat, iar tu muncesti de dimineata pana seara si poate ai un sef enervant, colegi rautaciosi, un mediu de munca nu tocmai placut, pentru 1200-1500 de lei, cum e…

  Te enervezi, normal, ca si eu m-as enerva. Sa stiu ca am 1200 de lei pentru care lucrez de-mi ies ochii si niste fete castiga pe net mii de dolari, imi spun: ele ce au si eu n-am? Normal ca ma duc si eu sa vad ce e acolo, sa vad daca si eu pot castiga la fel sau poate chiar mai mult.

  Hai sa-ti spun cati bani se castiga la Lucky Studio!

  Ca doar n-or fi ele mai speciale decat mine si eu n-as putea castiga cate 400-1200 de lei zilnic din videochat la Lucky Studio, nu? Ei bine, asta e in mintea fiecarui om: as vrea si eu sa am banii unui model de videochat.

  Insa cu toate acestea, tot neaga ca ar vrea sa fie in locul acelor modele si in schimb comenteaza. Macar de ar comenta intr-un scop pozitiv, dar multi nici macar nu stiu care-s avantajele adevarate de la Lucky Studio, asa ca sunt doar… barfe.

  Tu te iei dupa barfe care n-au nici macar o fundatie, nici macar o baza, sau te iei dupa ce e real si benefic pentru tine? Hai sa-ti spun o chestie in cel mai sincer mod: de ar afla toata lumea care este cel mai mare castig al unui model de la Lucky Studio, ar veni aici in fuga.

  Multi nici nu stiu poate cat se castiga in acest studio de videochat. Stii ca au fost fete care au avut si 10.000 de dolari lunar aici? Da, sume frumoase, si crede-ma ca nu ar avea cum sa nu cucereasca aceste sume pe oricine. O suma ca asta m-a schimbat si pe mine de la 90 la 180 de grade.

  Parca mai caldut imi este cu 6400 de lei in buzunar 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img