More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio m-a convins din prima clipa ca fac o alegere buna

  Lucky Studio m-a convins din prima clipa ca fac o alegere buna

  Sansa uriasa pe care am asteptat-o toata viata a fost angajarea la Lucky Studio. Nu c-as fi stiut dintotdeauna ca voi fi model de videochat aici, pentru ca n-am stiut. Dar vorbesc de sansa in sine, de a castiga banii necesari pentru a-mi indeplini planurile de viitor.

  Sunt multe lucruri pe care as putea sa le spun cand vine vorba de planurile mele. Mi-am propus foarte multe lucruri, in special pe plan financiar. Cea mai mare sansa pe care o asteptam de la viata a fost asta, pentru ca Lucky Studio s-a regasit in toate dorintele mele.

  Am asteptat un moment in care sa ma bucur doar de liniste, relaxare, sa nu-mi mai storc creierii pentru orice, sa nu mai fie zarva si agitatie in viata mea, sa pot sa adorm linistita seara fara sa ma gandesc la munca de a doua zi, fara sa am stres ca nu voi avea bani pentru ceva anume… un moment in care sa nu mai am probleme de niciun fel, mai pe scurt.

  Jobul la Lucky Studio ma ajuta sa ma descurc foarte bine

  Nu stiu cum reactioneaza alte fete la astfel de probleme, insa eu nu reactionez bine deloc. Nu imi place deloc sa ma simt stransa de o anumita situatie, legata in vreun fel, astfel incat sa nu mai pot iesi. Vreau doar sa adorm mereu cat mai implinita, gandindu-ma ca ziua pe care tocmai am avut-o nu putea fi mai buna de atat.

  Fara regrete, doar bucurii si realizari, mai exact. Si nu mi-a trebuit foarte mult timp pana sa ma bucur de aceste lucruri pe deplin. Dupa cum am spus, eu mi-am gasit oportunitatea vietii mele la Lucky Studio Iasi. In acest studio de videochat din Iasi am avut sansa sa-mi las toate regretele in urma, jobul anterior, problemele, stresul, grijile, totul, pentru a-mi incepe o viata noua.

  Fiecare zi la Lucky ma multumeste

  Nu mi-a fost deloc greu sa renunt la tot ce-am insemnat eu pana sa fiu model de videochat la Lucky Studio, pentru ca sincer vorbind, n-am facut prea multe cu viata mea. Am vrut sa o iau de la zero, iar inceputul perfect a fost la Lucky Studio. Nu m-am asteptat, dupa cum am mai spus si mai devreme, dar a fost bine primit.

  Desi angajarea la Lucky Studio nu a fost ceva planuit dintotdeauna, este lucrul cel mai bun care mi se putea intampla, avand in vedere ca-n fiecare zi reusesc sa-mi depasesc pragul de 150 de dolari castigati in 8 ore si cand merg acasa, stiu c-a fost o zi atat de frumoasa pentru mine incat nici n-am nevoie sa ma mai gandesc la altceva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img