More
  AcasăPreziosaE o onoare pentru mine sa lucrez la Preziosa, studioul cu cele...

  E o onoare pentru mine sa lucrez la Preziosa, studioul cu cele mai mari incasari

  Este foarte important pentru mine sa stiu ca lucrez intr-un loc apreciat, intr-un loc total profesionist, de care lumea stie. Poate sa para ilogic, poate multe fete prefera sa lucreze in studiouri retrase, in apartamente, pentru ca au impresia ca asa nu stie nimeni de ele. Dar nici la Preziosa nu stie nimeni de mine sau de fetele care lucreaza aici.

  Diferenta este ca eu lucrez intr-un studio super cunoscut si apreciat si asta ma ajuta la castiguri, pe cand fetele care aleg studiourile retrase pot avea parte de experiente cel putin dubioase, fiindca poate nu sunt legale si poate nu stiu in ce se baga. Uite asta nu inteleg fetele. Cred ca daca studioul este super cunoscut in oras si toata lumea a auzit de el, gata stie lumea si de tine ca model.

  Nu, nu e asa deloc. Din  contra, daca studioul este super cunoscut, inseamna ca acestia nu se ascund, adica lucreaza intr-un mod transparent si legal. Nu ti se pare nimic suspicios sa te duci intr-un studio de care nu a auzit nimeni, unde nu stii cati bani primesti si poate nici legal nu o sa fie?

  Eu zic ca varianta mea e mai buna. Sa lucrez alaturi de cei mai buni, fiindca sa devin si eu cea mai buna. Este unica solutie prin care pot avea si eu succes la banii in videochat, nu altfel. Pentru ca, lucrand la Preziosa, studioul cu cele mai mari incasari pe unele site-uri de videochat, ma ajuta sa fiu printre modelele de top, cu cele mai mari castiguri.

  In primul rand fiindca este legal si muncesc linistita, este discret si imi confera multa libertate si sustinere siiiii aici lucreaza doar femei, care ma ajuta pentru orice am nevoie. Cu asa o echipa de fete profesioniste care ma ajuta din spate, cum sa nu am castiguri mari? Dupa cum am spus, este o onoare sa lucrez in acest studio.

  Parca m-as simti si naspa sa stiu ca studioul are cele mai mari incasari dar eu nu, adica logic ca asta ma motiveaza sa fiu pe masura asteptarilor. Si asta nu e bine, nu e bine sa fiu motivata? Normal ca e. Plus de asta, bonusurile intalnite la Preziosa sunt ceva de vis! Poti ajunge sa ai pana la peste 7000 de lei bonusuri saptamanale.

  Adica sansa de a primi 80% din castiguri, asta ca sa nu mai spun  ca datorita faptului ca este atat de cunoscut, Preziosa ne ofera si machiajul profesional pe gratis, transportul, sedintele foto si toate cele. La cel mai inalt nivel!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img