More
  AcasăHeyluxCu Heylux multe fete din Iasi au sansa la o viata de...

  Cu Heylux multe fete din Iasi au sansa la o viata de vis

  Cele mai de vis joburi pentru femei sunt acele joburi care ne permit sa facem ce vrem, care ne ajuta sa mergem si-n vacante, sa ne bucuram de viata si de shopping, sa avem si timp liber, libertate la locul de munca siiii bineinteles sa fie o munca usoara.

  N-ar fi acesta un vis devenit realitate pentru absolut toate femeile? Cu toate am visat la un moment dat la asta, iar faptul ca la Heylux acest vis devine posibil este ceva minunat pentru o ieseanca.

  Numai eu stiu cat m-am chinuit, de exemplu, sa imi pot tine viata pe linia de plutire pana sa fiu angajata la Heylux. Din fericire pentru mine, acum nu mai e vorba de supravietuire cu Heylux, pentru ca usor, usor, obtin toate lucrurile dorite de la viata.

  Cu Heylux stiu cum e sa AI, sa nu mai duci grija banilor

  Despre asta e vorba aici la studio, despre vise care devin realitate cu ajutorul castigurilor mari din videochat. Stiu cum e sa n-ai, dar acum cu ajutorul celor de la Heylux stiu cum este sa si ai. Dar sincer vorbind, intre noi fie vorba, nu m-as mai intoarce niciodata la viata in care “nu am”.

  Prefer sa am… sa am cat mai mult de acum incolo datorita acestui job, sa nu ma mai plang de nimic. Totul sa mearga asa cum imi planuiesc, sa nu fie impedimente si nici probleme financiare. Pentru o femeie, lucrurile acestea sunt importante si stii si tu.

  Majoritatea judeca femeile pentru starile pe care le au. Pai bineinteles. Nemultumirile, lipsurile, stresul… sunt cele care aduc femeile in starile acelea de disconfort. Dar cand sunt bani, cand nu mai sunt griji, cand e liniste, femeia e fericita.

  Dimineata ma trezesc linistita, ca stiu ca am tot ce-mi trebuie

  Tu n-ai fi la fel de fericita ca mine cand ai sti ca te trezesti dimineata, dar n-ai de ce sa-ti faci griji, ca in contul tau ai sume mai mari de 2000 de euro datorita jobului de la Heylux si n-ai de ce sa te preocupi? Conteaza aceste lucruri pentru sanatatea unei persoane, crede-ma ca stiu.

  Cel mai probabil stii si tu, dar ti-e greu sa recunosti pentru ca e vorba de videochat. Dar vrei sa-ti spun un secret? Daca ai veni aici, n-ai mai vrea sa pleci niciodata. Atat de placut e acest job, incat iti provoaca dependenta. Castigurile mari zilnice, bonusurile, serviciile oferite de studio, atmosfera… toate iti provoaca o dependenta placuta, de care n-ai mai vrea sa scapi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img