More
  AcasăHeyluxHeylux Iasi este extrem de deosebit in viata mea. De ce?

  Heylux Iasi este extrem de deosebit in viata mea. De ce?

  Caracterul meu nu a fost de asa natura incat sa ma atasez prea mult de oameni, obiecte sau joburi pana acum. Mi se parea ca sunt lucruri care trebuiesc facute in viata, ca asa e cursul normal al vietii si nu dadeam prea multa importanta. Aveam impresia ca daca pun prea mult suflet, n-o sa iasa oricum nimic, asa ca preferam sa raman indiferenta, dar n-am putut si cu Heylux.

  M-am atasat de acest studio cum n-as fi crezut, pentru ca mi-a oferit o alta perspectiva asupra vietii. Eu, din persoana indiferenta, care avea impresia ca orice as face, tot acolo ajung, acum am sperante asupra viitorului, am planuri mari, am vise. Pentru ca Heylux m-a facut sa fiu asa.

  Un job la Heylux poate motiva orice fata sa isi faca o cariera

  M-a facut sa imi doresc sa nu las viata sa treaca pe langa mine fara sa fac ceva remarcabil, demn de mine. Sa nu ti se para absurd ca spun lucrurile acestea si ca fac in acelasi timp referire la un job de videochat, pentru ca sunt anumite chestii in viata care te pot uimi intr-un mod in care n-ai fi crezut vreodata.

  De la lucrurile la care ma asteptam mai putin am primit mai mult. Asa ca nu mi se pare ciudat ca m-am indragostit de un job ca model de videochat la Heylux. Pana la urma, acest job m-a facut sa vad viata in mai multe variante, in mai multe culori. Nu e acest lucru de apreciat?

  Lasand aceste lucruri deoparte si vorbind pe sleau, locul de munca de la Heylux a devenit deosebit pentru mine pentru ca am ajuns la un alt nivel. Bineinteles, ma voi referi prima data la schimbarile financiare pe care acest job le-a facut in viata mea, pentru ca acestea sunt cele mai importante.

  Nivelul la care am ajuns cu Heylux este ceva… uluitor

  Oricat m-as fi straduit, nu existau variante de a castiga banii pe care eu mi-i doream, de aia nici nu ma straduiam. Dar acum ca vad ca se poate cu Heylux, imi dau silinta tot mai mult. Este usor sa castig 400 de lei, sa zicem, in 7 ore la Heylux, dar ideea este ca eu vreau mereu mai mult.

  Aici intervine efortul depus de mine. Imi dau silinta sa castig 2000 de lei zilnic la Heylux, de exemplu. Ma crezi ca nu e imposibil? E foarte posibil, crede-ma. Trebuie sa stiu doar ca am ajutorul celor de la Heylux si niciodata n-o sa dau gres si mi-e de ajuns, sunt asigurata din toate punctele de vedere.

  Am ajuns la un nivel la care nimic din ce mi-am dorit vreodata nu-mi lipseste. Cum as putea sa trec cu vederea peste asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img