More
  AcasăDespre Lucky StudioAi visat vreodată să munceşti de acasă şi să obţii mii de...

  Ai visat vreodată să munceşti de acasă şi să obţii mii de lei? Acum poţi cu Lucky Studio!

          Sunt sigură că jobul ideal pentru orice femeie din România ar fi acela de unde pot munci de acasă şi pot fi liniştite. Cel puţin din punctul meu de vedere, acesta este scopul pe care l-am căutat mereu în viaţă şi pe care l-am descoperit pe forumul Lucky Studio.

  Înainte să mă angajez la Lucky Studio, eram casnică şi nu mai rezistam fără să fac nimic. Cred că şi tu ai trecut prin momentul acesta şi oricât de plăcut ar fi să ai grijă de casa ta, tot mai bine te simţi când munceşti pentru bănuţii tăi.

  Norocul meu a fost să descopăr existenţa studioului de videochat din Iaşi, Lucky Studio. Este comic cum am reuşit să dau de acest studio, dacă stau şi mă gândesc. Ascultând muzică pe youtube, am văzut un link care ducea către site-ul Lucky Studio, unde scria despre beneficiile financiare oferite de aceştia.      

  Desigur că sumele de peste 300 de lei pe care aş fi putut să le câştig în acest loc m-au atras şi m-am interesat dacă se putea face cumva să muncesc de acasă. Zis şi făcut! Nici bine nu am vorbit cu Andreea, iar apoi cu Claudia, fata care s-a ocupat cu interviul meu. După asta şi după ce mi-au explicat care este calculatorul de care am nevoie pentru a face videochat de acasă, totul a început.

  Cu ce m-a atras Lucky Studio?

            Văzând că se fac multe angajări în videochat în acest loc, nu am stat pe gânduri şi imediat am acţionat pentru a mă angaja şi eu. Deşi este un loc de muncă în Iaşi, Lucky Studio oferă şi locuri de muncă în restul ţării, ceea ce m-a salvat.

  Ce m-a atras la acest job în Iaşi? În primul rând, nu am văzut niciodată studio de videochat mai renumit decât acesta. Cum toată lumea vorbea numai de asta şi vedeam peste tot pe internet, am devenit curioasă.

  Asta aşa ca şi început. Pentru ca apoi când am văzut că se poate câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic, îmi fac propriul program, primesc bonusuri de angajare de până la 38.880 de lei şi săptămânale de până la 3.000 de lei, m-am convins!

  Cele mai mari beneficii în videochat sunt cele de la Lucky Studio

            Desigur că am observat şi că aceştia ofereau transport gratuit, cursuri de limba engleză şi make-up zilnic, dar eu de la distanţă nu puteam profita de asta. Oricum, am fost tratată la fel cum au fost tratate celelalte fete. În acest sens, am profitat şi eu de training şi de make-up odată la ceva timp.

  Dar pe mine m-a interesat cel mai tare care este beneficiul material. Şi ghici care a fost! În prima lună, am obţinut undeva la 4.500 de lei per total. Dar, acumulând experienţă, am ajuns să obţin şi peste 300 de lei zilnic, adică peste 5.000 de lei lunar. Se merită munca de acasă, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img