More
  AcasăBeneficii Lucky StudioPe forumul Lucky Studio poţi descoperi cum reuşesc ieşencele să ducă o...

  Pe forumul Lucky Studio poţi descoperi cum reuşesc ieşencele să ducă o viaţă de milioane!

  Multă lume se întreabă cum au reuşit multe din ieşencele noastre să ducă o viaţă atât de bogată, toată ziua la cumpărături prin Palas şi plimbări peste tot în lume. Printre aceste ieşence bogate mă aflu şi eu. Am fost întrebată de toţi prietenii mei cum reuşesc să duc o viaţă atât de fericită, iar răspunsul meu a fost mereu Lucky Studio.

  De ce Lucky Studio? Pentru că nu mai există studio de videochat în Iaşi şi în România care să egaleze toate beneficiile de care eu am parte aici. Eu am ajuns la Lucky Studio dintr-o întâmplare, aşa cum se întâmplă de obicei, din vorbe în vorbe. Prietenele mele vorbeau de forumul Lucky Studio, pe care citiseră lucruri despre un job în Iaşi care, aparent, reuşeşte să îmbogăţească toate ieşencele.

  Atunci nu am stat prea mult pe gânduri şi mi-am zis că trebuie să şi eu să am parte de o nouă experienţă la Lucky Studio, fiindcă sunt o persoană foarte deschisă. Mi-a plăcut mereu să încerc lucruri noi şi dacă tot urma să câştig între 300 şi 800 de lei zilnic pentru asta, de ce nu?

  Cea mai mare realizare a mea s-a dovedit a fi Lucky Studio

            Aşa coincidenţă cum a fost ea, angajarea la Lucky Studio mi-a adus foarte multe lucruri uimitoare, care m-au surprins de-a dreptul. Faptul că m-au marcat în bine se vede chiar şi astăzi, pentru că încă vorbesc cu drag şi iubire de Lucky Studio. Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când sunt aici, nu există loc de muncă în Iaşi mai bun decât acesta.

  Chiar de la început am avut oportunitatea să câştig 230 de lei şi m-am bucurat foarte tare, mai ales că nu aveam experienţă în videochat. Oricum, sumele astea le-am câştigat doar în primele săptămâni. După ce trainerii de la Lucky Studio s-au ocupat de mine, am început să câştig şi mai mult, undeva la 300, 350 sau chiar 400.

  După aproximativ 30 de zile la Lucky Studio, m-am văzut în mână cu un venit de aproape 6.000 de lei, adăugând la această sumă 10.000 de lei. Pentru ce? Păi această sumă mi-a fost promisă de la început ca şi bonus de angajare, şi uite că Lucky Studio mi-a arătat că se ţine de cuvânt.

  Bonusuri săptămânale de senzaţie şi distracţie continuă

            La toţi aceşti bani m-am bucurat să mai adaug şi câteva bonusuri săptămânale, Lucky Studio fiind singurul angajator care oferă asemenea bonusuri. Ele încep de la 300 de lei, dar dacă mă ambiţionez să obţin tot mai mulţi bani, bonusul ajunge la 3.000 de lei.

  Iar în tot acest timp eu mă distrez socializând cu admiratorii mei online, câte 7-8 ore pe zi, pentru că aşa mi-am creat eu programul de muncă. Fiindcă Lucky Studio mi-a dat libertatea de a munci cum vreau şi când vreau, îmi este drag să vin aici. Timpul trece uşor iar eu mă bucur de discreţie, respect şi mai ales lux. Aşadar, cum să nu duc o viaţă de milioane?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img