More
  AcasăDespre videochatŞtii care sunt cele 3 motive pentru care Lucky Studio este cel...

  Ştii care sunt cele 3 motive pentru care Lucky Studio este cel mai bun ?

          Poate nu te-ai întrebat până acum de foarte multe ori dacă există un top al locurilor de muncă, însă deşi n-ai făcut-o, acest top există. Şi sunt mai multe motive pentru că eu, dar şi statisticile, spun că Lucky Studio este cel mai bun loc de muncă în Iaşi.

  După ce am văzut câte beneficii financiare, şi nu numai, am parte la Lucky Studio, mi-am dat seama că nu există loc în care se fac angajări în videochat mai avantajoase. Dacă până şi eu, care nu m-am considerat niciodată o fată prea specială sau nu ştiu cum, am câştigat la Lucky Studio în prima zi suma de 190 de lei, atunci ce să mai spun de atunci când am început să am experienţă?

  Îţi dai seama că după ce experienţa şi-a spus cuvântul, câştigurile zilnice au crescut între 300 şi 800 de lei! Iar motivele simple pentru care Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat continuă:

  1. Banii în fiecare zi sunt completaţi şi de bonusurile săptămânale oferite de Lucky Studio

            Pe lângă faptul că pot obţine zilnic între 300 şi 800 de lei la Lucky Studio, pot spune că mă bucur şi de alte beneficii financiare, precum bonusurile săptămânale. În acest sens, cu cât câştig mai mult în fiecare zi, cu atât creşte mai mult bonusul. Acesta începe de la 300 de lei şi se termină la 3.000 de lei. Îţi dai seama cum e să mai adaugi în fiecare săptămână încă 3.000 de lei la veniturile lunare?

  1. Bonusuri de angajare de până la 38.880 lei

            Că tot vorbeam despre bonusuri, Lucky Studio m-a mai atras cu încă o chestie super. De exemplu, la niciun job de până acum nu am mai primit bonus de angajare. Practic, e un bonus prin care ţi se mulţumeşte că te-ai angajat. Cât de tare, nu? Ei bine, şi după cum spuneam, la vechiul job abia primeam bonus de performanţă 100 de lei.

  Dar, la Lucky Studio, am primit un pachet de bonusare de 26.530 lei. Mişto! Iar din aceşti bani, am primit şi servicii precum make-up gratis, transport gratuit, şedinţe foto, schimbări de look şi multe altele. Deci, mai pe scurt, totul este rentabil pentru mine la Lucky Studio.

  1. Programul de muncă cel mai lejer care îţi asigură protecţie şi distracţie

            Partea cea mai interesantă este şi faptul că am mult timp liber. Adică nu este ca şi acele joburi la care faci bani, dar n-ai timp să-i cheltui. La Lucky Studio câştig lunar peste 4.000 de lei, dar am şi propriul program de muncă, creat de mine.

  Astfel, timp de 8 ore mă distrez socializând în camera mea de la Lucky Studio, muncesc în linişte şi confort şi sunt protejată de lege şi prevederile sale. Ce poate fi mai super de atât?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img