More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este cel mai mare studio de videochat din Iasi

  Lucky Studio este cel mai mare studio de videochat din Iasi

  Acum vreo 2-3 ani auzeam de un studio renumit din Iasi, Lucky Studio, care face angajari in videochat peste angajari. Toate fetele se angajau acolo si pareau super incantate de job, pentru ca imediat ce se angajau isi cumparau masini, vacante si toate cele. Lumea a ajuns sa le si invidieze pe fetele care-s modele de videochat, ca cica ar castiga bani prea repede si usor.

  Dar eu n-am vazut asta ca pe un motiv de invidie. Daca fetele se descurca, de ce sa se opreasca, nu? Cate fete se descurca asa bine in ziua de azi, cate sunt independente? Majoritatea sunt intretinute de parinti sau de altcineva, pentru ca e si greu cu joburile prost platite din tara. Deci, niciodata n-am vazut videochatul ca pe un motiv de invidie.

  E de inteles de ce lumea le invidiaza pe fetele de la Lucky Studio

  loc de munca lucky
  loc de munca lucky

  Mai ales daca la Lucky Studio s-au angajat peste 120 de modele de-a lungul timpului. Ma gandesc ca daca aceste fete s-au angajat, nu s-or fi angajat degeaba, nu? Sa zicem ca era o pacaleala… pacalesti una, pacalesti doua, 20, 30, dar 120? N-ai cum sa pacalesti 120 de fete, sau mai multe.

  E motivul clar care-mi arata ca Lucky Studio chiar e atat de bun pe cat se spunea. Un alt motiv pentru care cred asta este faptul ca acum, chiar si eu-s model de videochat aici. Asadar, acum pot confirma eu daca acest studio e cel mai bun din Iasi si din tara si daca a avut atatea modele.

  Am vazut multe lucruri la Lucky Studio, care mi-au confirmat ca toate aceste zvonuri sunt adevarate. Am vazut fete venind, angajandu-se, cu zecile… Uneori veneau si cate 20 la interviu intr-o zi. Poate nu se angajau toate, dar ideea ca veneau atat de multe ma suprindea.

  M-a uimit numarul de angajate de la Lucky Studio Iasi

  Cate fete vor sa lucreze la Lucky Studio, ceva de uimit! Eu ma gandeam ca merg si dau acolo peste 10, maxim 20 de fete si aia e. Dar n-a fost asa, chiar s-au angajat multe fete la Lucky Studio, iar cele care n-au putut lucra la studio, colaboreaza de acasa.

  Si e normal sa fie o bataie pe locurile disponibile de la Lucky Studio, pentru ca aici eu-mi primesc banii la fiecare sfarsit de tura si pot castiga si 2000 de lei in 8-9 ore de videochat, ca sa nu mai zic si bonusurile cat sunt de mari, sau ca transportul si machiajul oferite de Lucky Studio sunt gratis!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img