More
  AcasăHeyluxCand exista joburi ca la Heylux, nu-mi mai trebuie altceva sa fiu...

  Cand exista joburi ca la Heylux, nu-mi mai trebuie altceva sa fiu fericita

  Ce traininguri, ce plecari, ce sacrificii… Nici vorba! Daca vreau un viitor asigurat, bani si toate cele, tot ce-mi trebuie este locul de munca pe care-l am la Heylux, nimic altceva. Tot aud pe la TV ca pentru a ajunge departe, trebuie sa fac nu stiu ce, sa ajung nu stiu unde, bla bla…

  Multe vrajeli. De ce sa aleg calea grea, sa muncesc de dimineata pana seara, sa nu mai stiu ce inseamna aia viata, doar ca sa ajung pe la 30-40 de ani sa obtin, in sfarsit, ce mi-am dorit? Pe bune, despre ce vorbim. Exista cai mai usoare, mult mai usoare. Una din ele este jobul de la Heylux, de care ma bucur cat pot de mult inca de cand am semnat contractul legal de angajare in videochat.

  Viata e mult mai simpla de cand lucrez ca model la Heylux Iasi

  angajare la heylux
  angajare la heylux

  Am descoperit ca este foarte simplu sa fiu fericita, de fapt. Totul parea mult mai complicat pana sa ma angajez la Heylux, imi faceam planuri, schite, nu puteam dormi noptile gandindu-ma ca viitorul meu pare foarte nesigur. Mi se parea ca pentru a ajunge unde vreau, imi trebuie mult mai mult efort.

  Dar se pare ca e mai usor decat mi-as fi inchipuit. Fericirea mea sta in jobul de la Heylux. Ce, nu ma crezi? Atunci voi fi putin mai directa si mai explicita. Tu, ca fata, cum ai fi fericita in tara ta? Angajata undeva cu un program de 12-16 ore pe zi, cu un salariu minim pe economie, sau libera si fresh la Heylux, cu mii de dolari in buzunar?

  Gandeste-te din perspectiva asta, pentru ca poate n-ai privit niciodata lucrurile asa. Ca nici eu nu ma gandeam din acest punct de vedere, mergeam direct in fata fara sa privesc alternativele. Cea mai simpla solutie pentru a castiga bani in ziua de azi este videochatul la Heylux Iasi, iti spun eu.

  Tu preferi minimul pe economie sau mii de dolari la Heylux?

  angajare la heylux
  angajare la heylux

  Este o cale mai usoara si mai sigura, iti spun eu. Pana si fetele de 18 ani se pot angaja la Heylux si pot castiga la varsta lor cat altii nu castiga si la 40 de ani dupa o viata intreaga in care au muncit. E mult mai usor sa fiu independenta cu un job de acest gen, si-mi asigur traiul.

  Pentru un program de 8 ore sau chiar mai putin, o fata ca mine poate castiga la Heylux peste 2000 de dolari lunar in acest studio de videochat, si n-am nevoie de cine stie ce studii, experienta, diplome, sau de un anume aspect. Vezi de ce eu prefer drumul mai usor, cu Heylux?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img