More
  AcasăAngajari videochatImi permit orice distractie de cand am castiguri uriase la Preziosa

  Imi permit orice distractie de cand am castiguri uriase la Preziosa

  Stii ca atunci cand ai bani si-ti permiti, iti poti cumpara carduri din acelea VIP pe la saloane sau restaurante, sau orice alt loc frecventezi. Ei, acum imi permit si eu sa fiu membru VIP pentru ca am castiguri atat de mari la Preziosa, incat oriunde merg sunt tratata ca atare.

  Nimeni nu stie ca lucrez la Preziosa, doar ca se vede ca am bani, pur si simplu. Oricum merg doar in locuri selecte, pe care nu mi le permiteam inainte sa castig bani din videochat in acest studio. Si, daca merg doar in locuri selecte, sunt tratata mereu ca un VIP si iubesc asta.

  Am multe avantaje cool la Preziosa

  preziosa videochat in iasi
  preziosa videochat in iasi

  Dar acesta e doar un mic avantaj de care ma bucur ca model de videochat. Ca-n realitate, avantajele adevarate sunt mult mai misto decat acesta. E o placere mica pe care mi-o ofer, insa videochatul la Preziosa imi aduce mult mai multe lucruri.

  De exemplu, aici am parte de transportul gratuit, Preziosa avand masini si soferite care se ocupa de transportul fetelor la studio si inapoi acasa. Totodata, este si-o echipa de make-up artiste care se ocupa de aspectul fizic al meu si al tuturor fetelor inainte de tura in videochat.

  Si tot nu am spus toate avantajele… cred ca pana acum am captat vreo 30% din avantajele de aici. Stiai, de exemplu, de faptul ca la Preziosa comisionul incepe de la 50% si ajunge la 80% din castiguri? Sau ca bonusurile saptamanale oferite de acest studio ajung pana la 6000 de lei, in functie de castigurile din saptamana anterioara?

  Stiai ca pot avea si comision 80% din studio?

  preziosa videochat in iasi
  preziosa videochat in iasi

  SAU ca fiecare fata care se angajeaza aici primeste un bonus de la cateva zeci de lei pana la 12.600 de lei, bani cash oferiti ca si bonus de angajare? Doar nu degeaba Preziosa e recunoscut ca fiind cel mai serios studio de videochat din Iasi. Plus ca asta se vede si-n faptul ca beneficiez de cursuri de limba engleza, pe care alt studio nu le-ar oferi, si trainingul specializat in videochat.

  Mai sunt… Dar daca as sta sa insir aici toate avantajele unui job ca model de videochat la Preziosa, care ar fi misterul? Trebuie sa fie o surpriza si pentru tine angajarea la Preziosa, la fel cum a fost pentru mine cand am vazut ca pot castiga intr-o zi mai mult de 400 de lei din simplul fapt ca stau pe internet si socializez.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img