More
  AcasăLucky StudioNumai Lucky Studio imi poate aduce venituri lunare de milioane

  Numai Lucky Studio imi poate aduce venituri lunare de milioane

  M-am angajat la Lucky Studio acum mult timp, nu cred ca-mi mai amintesc exact numarul lunilor de cand sunt model de videochat aici. Insa faptul ca lucrez de atat de mult timp nu inseamna decat ca sunt multumita de castigurile avute in studio, altfel n-as fi stat nici macar o luna.

  Eu nu ma resemnez cu orice, asa cum fac majoritatea oamenilor. Se angajeaza si apoi spun ca raman la locul acela de munca, desi nu le place, pentru ca au cheltuieli si obligatii acasa. Sau nu e asa cum zic eu? Majoritatea se resemneaza deoarece spun ca n-au incotro.

  Daca vreau sa castig multi bani, mereu pot mai mult

  angajare lucky
  angajare lucky

  Parerea mea este ca mereu este o cale. Chiar nu mi-am pus niciodata problema ca n-am incotro. Cu tot cu cheltuieli si obligatii, eu tot fac ce-mi place. Si daca la un anume loc de munca in Iasi nu-mi place, nu stau, pot sa am eu cate cheltuieli oi avea. Stiu ca poate nu e gandirea cea mai corecta, dar alta nu am momentan.

  Macar fac ce simt si ce cred, nu ce vor altii. Si daca e sa gresesc, gresesc in urma deciziilor mele, nu invinuiesc pe altii. Sunt corecta din acest punct de vedere, la fel cum si fetele care lucreaza la Lucky Studio sunt corecte in permanenta cu mine, atat cu banii, cat si cu conditiile de munca pe care le am.

  In comparatie cu alte joburi in Iasi, la Lucky Studio am propriul spatiu de munca, o camera de logare pe care o aleg din alte 25 de camere dupa bunul meu plac, in care am pc performant, tot felul de facilitati si-un decor splendid.

  Am garantate castiguri de peste 7000 lei

  angajare lucky
  angajare lucky

  E de inteles sa castig mai mult de 7450 de lei lunar la Lucky Studio cand am parte de atatea servicii minunate. Pana si canapelele sunt din piele la Lucky Studio, asadar confortul e la maximum aici, plus ca lucrez si printre fete, ma pot simti eu insami de fiecare data, fara a ma ascunde.

  De altfel, sunt sigura ca nu mai exista locuri de munca in Iasi care sa-mi garanteze castigurile asa cum o face jobul de la Lucky Studio, unde am in fiecare zi sansa de a depasi pragul de 400 de lei si pana la 2000 de lei. Dupa cum am spus, am peste 7000 de lei venituri lunare in acest studio si imi sunt garantate de jobul in videochat, indiferent de situatie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img