More
  AcasăPreziosaEști mai timidă și îți faci greu prietene? La Preziosa ai mereu...

  Ești mai timidă și îți faci greu prietene? La Preziosa ai mereu cu cine discuta

  Imaginea generală despre modelele de videochat din Iași e că au mulți bani, se îmbracă numai de firmă și sunt cam cu nasul pe sus. Legat de bani și de haine, putem confirma că așa e. Bine, asta dacă pe fetele astea le pasionează atât de mult hainele, ca să dea câteva sute de euro pe niște pantofi. Dar, în general, le place să arate bine, că asta le ajută și la job. 

  Despre partea cu nasul pe sus, nu știu ce să zic însă. Da, am cunoscut fete care erau așa, mai pline de ele, dar nu prea se amestecau cu celelalte modele. De obicei, formează grupulețe de 2-3 fete la fel ca ele și își văd de ale lor. 

  Sunt însă și multe fete mai timide. Chiar dacă se angajează ca modele de videochat,  sunt un pic mai retrase. Dacă ești și tu pe stilul ăsta, hai să vorbim despre cum e să-ți faci cunoștințe la Preziosa! Știi și tu că nu toată lumea e vorbăreață și deschisă. Și eu, acum câțiva ani, parcă eram speriate de bombe. 

  În videochat, uiți de timiditate

  Așa mă știam dintotdeauna, de când eram mică. Am lucrat pe urmă vreo 6 luni ca model și m-am schimbat cu totul ca persoană. Că am interacționat cu o mulțime de fete și cu doamnele din echipă și mi-a fost mult mai natural să vorbesc cu lumea.

  La asta ajută mult și jobul în sine. Până la urmă iei bani ca să discuți cu membrii tăi pe site-uri. Asta e o ocazie numai bună ca să socializezi mai ușor. Că și dacă ție nu-ți vine a vorbi, tot te întreabă lumea ceva. E curioasă ce faci, pe unde ai fost în vacanță, unde-ți place să te duci în timpul liber, treburi din astea. 

  Dacă știi binișor engleza și ești confortabilă să vorbești limba, atunci intri ușor în vorbă cu ei. Multe fete de la Preziosa au prieteni pe bune online. Discută cu oamenii ăia și de plăcere, nu numai din interes, ca să câștige bani. Deci uite ce posibilități ai! 

  La studio e însă cel mai ușor să-ți faci cunoștințe noi. Dacă fetele mai efervescente, așa, te intimidează, sunt și altele, fix ca tine. Adică mai retrase, care se uită bine la oameni înainte de a vorbi cu ei. La Preziosa ai tot timpul ocazia să discuți relaxată cu ele, că facem tot timpul de întâlniri, organizăm lecții de engleză, ieșiri împreună în oraș, sau luăm masa împreună, la studio. Așa se leagă prietenii frumoase, de durată.

  Trainerele de la Preziosa sunt deschise pentru tine

  Pe lângă colegele tale modele, la Preziosa te poți baza oricând pe trainerele noastre. Sunt fete foarte de treabă, care îți vor doar binele. Îți rezolvă orice problemă, te încurajează când ai ceva care te supără, te ascultă și dacă ai probleme personale. E și normal să fie așa, pentru că stăm atâtea ore împreună și ne cunoaștem mult mai bine. Ăsta e spiritul nostru și ne place mult atmosfera asta prietenească de la studio. 

  La Preziosa, unele colege trainere merg chiar în vacanțe cu modelele lor. Se uită împreună la niște zboruri din Iași, își acel o cazare și gata, distracție! Se duc cu prietenii lor, se distrează cât mai bine și apoi se întorc la job. Vezi cât de firesc se întâmplă lucrurile? Fără niciun efort, fără să le împingă nimeni de la spate. Pur și simplu se simt bine unele cu altele și ajung să se împrietenească, să discute lucruri personale, să se distreze împreună.

  Sunt sigură că și tu o să te simți bine în atmosfera asta. Oricum, tu alegi dacă și cu cine ești dispusă să vorbești. O să ai destule motive să râzi, să te bucuri pe aici. Sărbătorim zile de naștere, aniversări ale studiouri, succese la încasări chiar în sediu. Cu șampanie, tort și alte bunătăți. 

  Ne-ar face mare plăcere să fii și tu parte la toate astea. Hai să ne cunoaștem un pic mai bine și să vedem când putem începe colaborarea la Preziosa! Suntem mereu disponibile să-ți răspundem la orice întrebare, curiozitate! Mulți pupici și te așteptăm cu drag în echipa noastră!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img