More
  AcasăHeyluxCum faci cu prietenele geloase pe succesul tău? Câteva idei de la...

  Cum faci cu prietenele geloase pe succesul tău? Câteva idei de la Heylux

  Cu toții ne dorim ca prieteniile să țină la nesfârșit. Mai ales cu persoanele cu care ne știm demult, avem atâtea amintiri. Dar uneori apar și lucruri neașteptate. Mici umbre care se lasă peste noi, între noi. Am văzut de câteva ori lucrul ăsta cu fete de treabă de la Heylux. Aveau prietene foarte bune, ieșeau împreună, apoi ceva s-a schimbat. 

  Lor a început să le meargă foarte bine. Și financiar, și în general, ca persoane. E și normal – când începi să câștigi bine, îți cumperi alte lucruri, îți permiți anumite distracții. Și atunci, s-ar putea ca prietenele tale să aibă ceva de comentat. De unde apar și problemele.

  De obicei, încep niște mici discuții. De genul: „De ce ți-ai luat telefon nou, ce vrei să demonstrezi cu asta?”, sau “A, nu mai vii cu noi aici, la scara blocului, te duci la mall, că acolo e mai frumos”. Lucrurile de genul ăsta normal că încep să te supere și poate spui și tu ceva. 

  Urmează o replica mai tăioasă și uite așa ajungi să descoperi multă gelozie la persoane pe care le credeai de partea ta. Cel mai rău e că încep să se lege de ce faci tu, de jobul în videochat, deși ele nu prea fac nimic cu viața lor. Ce e de făcut în cazurile astea? Ai câteva variante.

  Varianta 1

  În primul rând, vezi dacă persoana aceea ți-e cu adevărat prietenă. S-ar putea să descoperi că era mai mult o relație de suprafață. Ați mai vorbit nu știu ce, ați mers împreună în câteva locuri, dar cam atât. Dacă te gândești bine, nu te-a ajutat cine știe ce când ți-a fost mai greu. Nu te-a susținut când ai vrut să te angajezi ca model și aveai dubii. Doar s-a bucurat când i-ai dat o cafea, un suc. Și cam asta e tot. În cazul ăsta, poate că e cazul să nu-ți pese. Îți vezi de treaba ta și asta e.

  Varianta 2

  Cealaltă variantă e să încerci să discuți cu ea. Poate e o rătăcire de moment și a vorbit gura fără ea. Se mai întâmplă. Invidia e și ea omenească. Dacă e o fată isteață și îi explici lucrurile cu răbdare, s-ar putea să înțeleagă. Și să se bucure până la urmă pentru tine, că-ți merge bine. Așa reușiți să fiți prietene pe mai departe.

  Varianta 3

  Da, există și o a treia variantă, care e cea mai bună. Ca să fim sincere, invidia pe succesul tău e justificată până la un puncte. Dacă o să compari cât câștigi tu și cât câștigă o prietenă cu un job normal, o să dea o diferență mare. Și atunci ce-ar fi să o convingi să se angajeze și ea la Heylux? Dacă nu poate dormi fără să se gândească la banii tăi, fă-i un bine! Zi-i că poate să câștige și ea la fel de mult. Și să-și concentreze energia pe ceva util, nu pe aiureli.

  Uite deci că ai destule opțiuni cu care să tratezi invidia! Cel mai important e să nu te lași afectată și trasă în jos de lucrurile astea. Că din discuții în contradictoriu nu câștigi nimic. Îți risipești energia degeaba și vii enervată la program, pierzând bani din cauza asta. Plus că-ți strică starea așa, în general. Ori renunți la așa-zisa prietenă, ori o convingi să-și schimbe ideile, ori se angajează și ea aici. Ca să-i meargă bine și ei, să nu mai invidieze pe nimeni.

  Oricum ar fi, așteaptă-te să mai apară persoane invidioase. Ăsta e și un semn bun, în mod paradoxal. Înseamnă că îți merge de minune și lumea simte asta. Emani o energie pozitivă, încredere. Dacă știi că te porți frumos cu oricine, atunci n-ai de ce să-ți faci gânduri. Ești cât se poate de ok. 

  Lasă-i pe alții să se frământe că nu au ca tine. E treaba lor, nu a ta. Eu te felicit pentru succesul pe care îl ai și-ți doresc să-ți meargă cât mai bine! Din partea mea, la cât mai multe telefoane și haine scumpe! Abia aștept să te văd într-o mașină puternică, să întorci toate privirile pe Copou!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img