More
  AcasăAngajari videochatMi-am cumparat cea mai misto geanta Michael Kors din bonusul primit astazi...

  Mi-am cumparat cea mai misto geanta Michael Kors din bonusul primit astazi la Heylux!

  In fiecare duminica, ma bucur de cel mai tare bonus de cand sunt la Heylux, si anume bonusul de performanta. De cand m-am angajat aici, in fiecare saptamana primesc cate un bonus pentru fiecare castig in videochat avut in saptamana anterioara si ma simt…super! Cred ca partea cu bonusul e preferata mea.

  Desi… Asa cum primesc banii acestia, asa repede se duc :))). Ultima oara imi luasem un Iphone nou din banii de pe bonus, iar acum mi-am luat o geanta Michael Kors super misto. Practic, in fiecare luna, de 4 ori imi cumpar cate un cadou misto si a rasfat. Pentru ca luna are 4 saptamani, iar eu, in 4 saptamani, primesc 4 bonusuri la Heylux.

  In fiecare saptamana, primesc un bonus la Heylux

  Fie el mai mare, fie el mai mic, tot il primesc. Asta pentru ca bonusul incepe de la 300 de lei si ajunge si la 3000 de lei in fiecare saptamana. Sunt niste conditii simple pentru care se castiga aceste bonusuri. Trebuie sa castig peste 2000 de lei saptamanal din videochat pentru a primi aceste bonusuri.

  Si, fiindca am mai bine de jumatate de an de cand lucrez la Heylux, am destula experienta incat sa castig si eu sume frumusele de bani aici. Destul de frumoase incat sa nu ma plang, as putea spune :)). Crede-ma, desi am castiguri de peste 7.300 de lei in fiecare luna datorita acestui job avut la Heylux, parca tot mai tare ma bucur de bonusuri.

  Parca mi se arata ca sunt apreciata, nu stiu. Si mai usor cheltui banii astia, dupa cum am zis =)). Asa repede cum ii primesc, asa repede ii cheltui pe genti Michael Kors si Guess, pantofi, bratari, lanturi, inele, rochii, parfumuri… Cate lucruri! Eh, asta sa fie grija mea? Sa n-am ce cumpara? Lucruri sunt, bani sa am!

  Imi place ca sunt motivata sa castig bani din videochat la Heylux

  Mai bine spus, bonusuri la Heylux:))). Ahaha. Cred ca asta e cel mai tare studio de videochat ever. Acum fara vrajeala, dar eu cunosc fete care-s modele de videochat si niciun n-are bonusurile pe care le am eu aici. Asta trebuie sa insemne ceva, nu? Si studioul n-o face pentru motive ascunse sau altceva, ci pur si simplu ne ofera aceste bonusuri pentru a ne motiva, pentru a ne arata aprecierea.

  Consider ca e important sa arati unui model de videochat cat este de apreciat intr-un anume studio. De asta eu sunt si voi ramane mereu fidela acestui studio din Iasi, ca-i super smecher!:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img