More
  AcasăHeyluxAfla si tu cum este sa lucrez intr-un studio de videochat ca...

  Afla si tu cum este sa lucrez intr-un studio de videochat ca Heylux!

  Eu nu am inteles niciodata de ce unii romani sunt uneori mai incuiati la minte. Poate o sa se supere unii ca spun asta, dar asa este. De exemplu, mie-mi era frica sa ma angajez ca model de videochat (desi voiam), pentru ca bagasera unii frica-n mine ca se intampla nu stiu ce. Pe naiba:)).

  Crezi ca jobul de model de videochat la Heylux este mai putin normal decat jobul pe care il ai tu, sau ce? N-am inteles niciodata ideea asta. Unii ba spun ca videochatul e ilegal, altii ba spun ca e suspicios. :)) Ce e ilegal si ce e suspicios in a sta in fata unei camere, in a trancani din gura 8 ore pentru a primi niste bani?

  E singurul job din Iasi unde pot castiga 390 de lei pe zi

  Am ajuns la concluzia ca niciodata, dar NICIODATA barfele lumii nu-s bune de nimic. Ca din frica pe care o aveam inainte de a fi model de videochat la Heylux, acum cred ca nu stiu ce m-as face fara acest job. Ma si panichez numai cand ma gandesc ca ar trebui sa fiu fara jobul de la Heylux, daca n-as mai castiga cate 390 de lei zilnic.

  M-am si obisnuit sa castig banii acestia, sa-mi fie viata usoara si acum nu prea ma vad facand altceva. Iar acum, pentru cei care judeca aiurea, macar stiti cum este sa lucrezi intr-un studio ca Heylux? Stiti cum este atmosfera, cum sunt conditiile de munca aici?

  Caci majoritatea fac doar presupuneri. Si-ti dai seama ca presupuneri fac cei care nu au calcat niciodata intr-un studio de videochat, ca doar n-o sa spuna un model de videochat ca e naspa la studio. Decat sa fi dat peste un studio naspa, care sa nu fi fost ca Heylux. Atunci da, e naspa :)) Dar modelele oricum nu vorbesc despre jobul lor in videochat.

  Cazare gratis, transport… De asta sigur nu stiai!

  Eu, insa, vorbesc, pentru ca le dau peste nas multora spunand ca la studio, ca model de videochat, am parte de lucruri pe care altii nu le pot avea nici in ani de zile. Si, de unde sa incep… Ah, da! Poate… transportul sau…cazarea gratis oferite de Heylux sunt niste lucruri care te-ar atrage.

  Da, eu ma bucur de asta si de sedinte foto, video, sedinte de infrumusetare si sedinte make-up, accesorii… Oh, si cate si mai cate. Respect, loialitate, apreciere, bonusuri mari in fiecare saptamana… Si multa multa libertate sa castig banii astia cum si cand vreau eu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img