More
  AcasăHeyluxCare-s cele 2 motive pentru care castig SI MAI MULTI bani la...

  Care-s cele 2 motive pentru care castig SI MAI MULTI bani la Heylux?

  In mod normal, veniturile mele lunare de la Heylux variaza intre sumele de 4000 si 7600 de lei, 7.600 de lei fiind maximul pe care l-am castigat de cand sunt aici. Dar, sunt 2 metode prin care eu consider ca am parte de si mai multe castiguri in videochat la Heylux, si-o sa-ti spun care.

  Probabil te gandesti la bonusuri, ceea ce nu e o idee rea. Heylux are sisteme de bonusare foarte bune: sistemul de bonusare saptamanal cu sume intre 300 si 3.000 de lei si bonusurile oferite la fiecare angajare, cu bani cash de pana la 13.000 lei. Da, si acestea ar putea fi considerate alte variante de a castiga si mai multi bani la Heylux.

  Heylux imi da cele mai mari bonusuri din Iasi

  Dar eu nu vorbesc despre acestea, in niciun caz. Desigur, cu tot cu acestea, am si mai multi bani in fiecare luna. De exemplu, sunt saptamani cand primesc chiar si cate 500 de lei bonus, dar pe acestia nu-i pun in calcul, pentru ca ii cheltui foarte repede, de obicei.

  Daca sunt bani din bonus, eu ii tratez ca atare: un bonus care trebuie cheltuit repede :)). Pentru rasfatul meu sau orice altceva. Metode de cheltuit gasesc eu, nu asta e problema. Asaaaa… unde ramasesem… Spuneam de cele 2 motive prin care eu castig, sau cel putin consider ca eu castig mai multi bani.

  Hai sa o luam asa: in fiecare luna, tu castigi o anume suma de bani, dar daca stai sa te gandesti bine, nu te bucuri de toata suma aceea. De ce? Pentru ca o dai pe transport, mancare, una alta. Sau nu? Cam jumatate din salariu ti se duce pe aceste lucruri, stiu ca asa e, am fost si eu acolo.

  La Heylux am cel mai tare job in videochat din Iasi

  Pai bun, si daca se duc banii asa, inseamna ca tu castigi, de fapt, mult mai putin. Asa vedeam eu situatia, cel putin. Faza e ca de cand lucrez la Heylux, eu nu maid au bani pe transport, in primul rand. Mai ales ca eu faceam si naveta. Cheltuiam peste 500 de lei lunar numai pe naveta, lucru de care m-a scutit jobul de la Heylux.

  Acestia imi asigura transportul si economisesc o multime de bani, iar eu consider ca prin asta, am un castig. Totodata, ma bucur si de sedinte de make-up gratuite la studio, in fiecare zi, alaturi de trainingul specializat si de cursurile de limba engleza si franceza. Le consider si pe acestea un castig, pentru ca un machiaj la salon ar costa peste 100 de lei, iar eu primesc gratis asta in fiecare zi. Plus ca mai invat si limba engleza, care ma ajuta si-n viata de zi cu zi. Intelegi unde bat?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img