More
  AcasăHeyluxLa Heylux, am 6.000 de lei garantat ca model de videochat

  La Heylux, am 6.000 de lei garantat ca model de videochat

  Crezi ca pentru a avea bani multi in domeniul videochatului, trebuie sa arati intr-un anume fel sau sa stii anumite lucruri? Gresit, pentru a castiga 6.000 de lei la Heylux, de exemplu, nu trebuie sa fii decat prezenta. Daca sunt fete mai putin increzatoare in ele si care cred ca nu vor face fata comisioanelor, asta nu inseamna ca s-a terminat totul.

  Heylux are, pe langa plata pe baza comisionului, si un salariu fix pe care-l ofera fetelor care doresc mai multa siguranta. Asa am fost si eu la inceput, nu voiam sa depind de acel comision pentru ca nu stiam cat de bine o sa ma descurc. Si, cum aveam nevoie de bani, mergeam la sigur.

  Am avut un salariu fix de 6.000 de lei lunar, muncind relaxata

  Asa ca am ales salariul fix de la Heylux, de 6.000 de lei. Pentru acesta, nu trebuia decat sa fiu prezenta si atat. Deci, nu arat ca un model de la tv, nu arat ca frumusetea frumusetilor, nu le stiu pe toate, nu nimic, ci sunt doar simpla si amabila. Sunt eu insami, si sunt prezenta.

  Cat? 5 zile pe saptamana, atata am fost prezenta la Heylux pentru a primi 6.000 de lei. Spun “am fost”, pentru ca asta era la inceput, cand eram nesigura pe mine. Lucram 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana pe care eu le alegeam si intr-o camera de logare aleasa tot de mine. Destul de simplu, nu?

  Pai si-atunci, daca e simplu, de ce unele fete isi complica viata? Ca eu nu inteleg. Mai toate fetele se plang si spun ca nu le merge bine si ca n-au banii pe care si-i doresc. Dar eu cum reusesc sa am banii pe care mi-i doresc? Pentru ca lucrez la Heylux ca model de videochat.

  Heylux e studioul de videochat unde se castiga bine

  In momentul de fata lucrez si eu pe baza comisionului, care inainte imi aducea intre 300 si 800 de lei zilnic, iar acum s-a schimbat la sume intre 400 si 2.000 de lei. Daca te-am bagat in ceata, iti explic altfel: in fiecare zi pot pleca acasa avand in portofel intre 400 si 2.000 de lei din jobul de model de videochat.

  Vezi? Din orice punct de vedere ai privi, poti castiga bani la Heylux Iasi. Fie ca este vorba de salariul fix, fie ca este vorba de banii de pe comision, nu ai cum sa nu iesi castigata din acest loc de munca.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img