More
  AcasăJob-ul meuBeneficii cu Lucky Studio

  Beneficii cu Lucky Studio

  Ce înseamnă un loc de muncă în care te simţi bine, în care te gândeşti îţi faci planuri pentru weekend şi pentru zilele libere? Înseamnă lucrezi şi faci ceea ce îţi place, te bucuri de beneficiile pe care ţi le oferă şi implicit te gândeşti te poţi îmbunătăţi mereu.

  De acestea am eu parte de când lucrez cu Lucky Studio.

  Îmi fac prieteni constant

  Munca mea este mult mai distractivă dacă am şi câţiva prieteni, ceea ce înseamnă văd chipuri prietenoase noi, socializes cu aceştia şi gândesc pot avea o zimult mai uşoară. Faptul socializez nu înseamnă bârfesc. Înseamnă am unele discuţii mici, pozitive, despre locul de muncă, despre relaţii, despre mediul social şi despre ceea ce vor prietenii mei audă.

  Mai mult de atât, cât timp stau mai mult conectată la mediul virtual şi am mai multe contacte cu partenerii virtuali, cu atât îmi măresc şansele de câştig. De exemplu, un model de la Lucky Studio a reuşit câştige într-o zi peste 3000 de lei, ceea ce în România deja înseamnă munceşti 3 luni pe un salariu minim. Cât de bine poate fi vezi roadele muncii tale după numai o zi de muncă? Incredibil.

  Am timp de excursii şi vacanţe

  Pentru programul meu este flexibil îmi permit imi programez un concediu la munte sau la mare, concediu care poate fi cât de lung vreau, pentru Lucky Studio îmi dă această şansă. Iar atunci când întorc la muncă am posibilitatea recuperez ceea ce am pierdut şi implicit câştig mai mulţi bani.

  Învăţ o limbă străină

  Atunci când am venit la studioul Lucky nu cunoşteam nici o limbă străină şi cu greu intram în contact real cu cei de peste graniţă. Acum după doi ani de zile pot spune ştiu şi limba engleză şi limba franceză la un nivel mediu, ceea ce îmi permite comunic cu prietenii mei virtuali din Franţa, Anglia şi nu numai. Plus , dacă gândesc vreodată plec de aici, din start am cunoştinţe care însoţesc toată viaţă. Deci nu îmi pare rău am venit lucrez cu Lucky Studio.

  Pasiuni pentru timpul liber

  Fie lucrez în fiecare zi, lucrez 5 din 7 sau lucrez doar 4 zile din 7, am timp şi pentru pasiuni. În alte locuri de muncă abia mai ai timp dormi şi tealimentezi, dar aici, am şansa  merg la dansuri, ceea ce făceam când eram mai mică. Este o pasiune de a mea şi bucur ştiu nu am uitat de ea, încă îmi oferă satisfacţii şi ajută îmi menţin corpul frumos şi sănătos.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img