More
  AcasăDespre videochatÎmi place ceea ce fac la muncă şi în timpul liber

  Îmi place ceea ce fac la muncă şi în timpul liber

  Da, această afirmaţie îmi aparţine mie ca model de videochat la studioul Lucky Studio Iaşi. Poate nu ai crede că noi-modelele de videochat-ne permitem să spunem aceste lucruri despre ceea ce facem la locul de muncă, însă să ştiţi că adevărul vostru este departe de adevărul nostru. Aşadar, nu aţi vrea să aflaţi mai multe despre noi şi despre lumea noastră, înainte să vă mai daţi cu părerea?

  Şi muncă şi pasiuni în timpul liber

  Poate unele modele de videochat din alte părţi nu cred acelaşi lucru ca şi mine despre ceea ce fac. Poate unele femei nici nu sunt pasionate de jobul lor şi fac asta doar pentru a face un ban, în afara altui job sau pentru a se întreţine. Poate că alte femei fac asta din curiozitate pentru a încerca şi a vedea pe pielea lor cum este să fii model la vreun studio de videochat, însă pentru mine lucrurile stau altfel.

  Mie îmi place ce fac atât la locul de muncă, cât şi în afara serviciului, adică în timpul meu liber, care chiar dacă nu credeţi, este destul de binefăcător şi îl am la dispoziţie destul de mult. Aşadar, care sunt pasiunile şi plăcerile mele din timpul liber, în afara a ceea ce presupune poziţia de model în videochat? Ei bine, îmi place să fac cumpărături, să îmi decorez casa şi să gătesc. Lucru neobişnuit, poate? Dar v-am spus că am tot timpul din lume la dispoziţie, datorită programului lejer de la Lucky Studio Iaşi.

  Cumpărături, călătorii şi altele

  Nu îmi pasă dacă mă veţi cataloga, eu sunt cine sunt şi fac ceea ce fac pentru că asta mi-am dorit. Dacă la un moment dat, voi dori să mă retrag din videochat şi să îmi câştig existenţa altfel, o voi face, însă până atunci vă spun ce mai fac eu în momentele de recreere de după jobul la studio.

  Îmi place să merg la cumpărături aproape în fiecare zi, fie alături de colegele, prietenele mele sau de familie, fie de una singură. Nu aş putea spune că mă plictisesc. Uneori mi se pare doar că nu îmi ajunge Iaşul la dispoziţie pentru ideile de cumpărături pe care le am. În Palas Mall, în Iulius Mall şi în toate magazinele mari am tot fost şi parcă aş dori mai mult. Însă, atunci când îmi doresc mai mult şi vreau să mă şi relaxez în altă parte, îmi iau concediu şi merg fie în ţară pe undeva, fie peste hotare. Acestea toate sunt posibile pentru că îmi permit şi merit!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img