More
  AcasăPreziosaMerg in vacante lunare de cand lucrez la Preziosa si castig bani...

  Merg in vacante lunare de cand lucrez la Preziosa si castig bani din videochat

  Ori ca e iarna, ori ca e vara, eu tot trebuie sa merg o data pe luna sa vizitez un nou loc, sa am o mini vacanta. Pur si simplu asa m-am obisnuit de cand sunt model de videochat la Preziosa si mi-e greu sa ma dezvat acum, cand am vazut ce poate insemna o viata de lux.

  Eiii, acum nu ma refer la luxul de pe pamant. Darrr, sa am orice vreau din punct de vedere financiar si sa am o stare cat mai sanatoasa prin mersul in vacante si shopping inseamna pentru mine lux. Ca e pentru cateva zile sau ca e pentru o saptamana, mereu mi-am permis cate o mica escapada de cand sunt model de videochat.

  Jobul de la Preziosa m-a obisnuit cu o viata de lux

  Poate din acest motiv am ajuns sa imi iubesc jobul in videochat de la Preziosa atat de mult, pentru ca mereu am putut sa-mi fac poftele de cand m-am angajat aici. Absolut nimic nu mi-a fost refuzat si m-am obisnuit asa, parca n-as mai renunta la genul acesta de viata.

  Oricarei femei i se potriveste acest gen de viata, in care femeia este rasfatata si alintata indiferent de ce ar face. As putea starni chiar si invidia acum ca spun aceste lucruri, dar n-am ce face, Preziosa mi-a adus viata de vis pe care am vrut-o si normal sa ma bucur acum de ea.

  Unele femei pot fi invidioase la ce spun eu, dar altele pot sa faca ceva in privinta asta. Pentru ca niciunei femei nu ii este interzis sa aiba ce am eu de cand lucrez la Preziosa, asta face diferenta intre o fata isteata si una mai bleguta.

  Orice fata isteata poate sa aiba ce am eu, nu e greu deloc

  Cea isteata va sti ce are de facut dupa ce citeste aceste lucruri, cea bleguta nu va face nimic. Nici nu spune cineva ca e obligatoriu sa faci ceva, dar daca iti doresti multi bani si multe lucruri de la viata, nu prea ai incotro. Decat sa stau sa invidiez alte femei, in fond prefer sa fiu mai sus decat ele.

  Cate fete nu s-au ambitionat cand au auzit ce castiguri am eu la Preziosa si acum m-au intercut,oho! Trebuie sa fii mereu mai buna si mai buna, sa fii zilnic  cea mai buna varianta a ta. Iti vine sa crezi ca asta invat zilnic cu Preziosa, care nu e altceva decat un studio de videochat in ochii altora? O fi studio, dar un studio care imi aduce bani cate 1000, 2000, 3000 de euro lunar si vacante cat incape!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img