More
  AcasăLucky StudioPot castiga la Lucky Studio bani de o casa, din videochat?

  Pot castiga la Lucky Studio bani de o casa, din videochat?

  Vazand cum decurg lucrurile la noi in tara, am crescut crezand ca o sa ma umplu de datorii daca o sa vreau sa imi indeplinesc vreun vis sau daca am vreun plan de viitor. Am vazut cum ai mei aveau numai rate la banca si abia mai faceau fata, iar asa am ajuns sa cred ca si eu voi face rate pentru orice, ca altfel n-am cum.

  Pe atunci, nu stiam ca varianta videochatului la Lucky Studio poate fi pusa in calcul. De exemplu, am visat mereu sa am casa mea, sa nu trebuiasca sa platesc unui strain chirie. Dar pentru asta, cati bani imi trebuiau? Multi, multi bani, pe care jobul platit cu 1300 lei lunar nu mi-i putea aduce.

  Ce job in Iasi imi poate aduce indeajuns de multi bani pentru o casa?

  Ajunsesem sa ma gandesc la o rata la banca pentru casa. Eram chiar pregatita sa fac acest pas, dar apoi parca m-a lovit ceva. Ia stai asa! Daca pot fi model de videochat la Lucky Studio si pot castiga in cateva luni banii pe care i-as castiga in ani de zile in alta parte, de ce sa nu incerc asta?

  Toata lumea spunea ca fetele de la Lucky Studio castiga intre 500 si 2.500 de lei zilnic din videochat. Asta inseamna pana la 550 de dolari zilnic, poate chiar mai mult, cine stie. Intr-o luna, se pot ajunge la castiguri de peste 10.000 de dolari, numai din videochat.

  Am pus lucrurile acestea cap la cap si mi-am dat seama. Daca eu ii las pe cei de la Lucky Studio sa ma ajute sa castig bani din videochat, cu niste castiguri zilnice medii as putea sa-mi iau casa cu banii jos. Cand, cum? Simplu.

  In maxim 4 ani de zile lucrati la Lucky Studio, punand bani deoparte in fiecare luna as putea sa-mi iau casa visurilor mele. Oricine poate asta. Fiindca la Lucky Studio un model cu castiguri medii are venituri de cate 1500-1700 de dolari lunar. Pai poti pune foarte bine cate 1000 de dolari lunar deoparte si gata, se strang.

  Cu jobul la Lucky Studio pot pune lunar lejer 1000 dolari deoparte

  Asta in cazurile mai speciale, pentru ca oricum e absurd ca toate modelele sa castige asa putin la Lucky Studio. Am spus castigurile medii, ca majoritatea au castiguri mai mari. Mai ales daca te afli in situatia mea, esti mult mai determinata si ambitionata sa castigi bani, nu?

  Ei, cu tot cu asta si bonusurile saptamanale pana la 2000 de dolari saptamanal de la Lucky Studio, se face casa. Bonusuri, premii, castiguri zilnice si uite asa in 3-4 ani, maxim 5 o sa am casa pe care o vreau datorita jobului in videochat la Lucky Studio. Mi se pare solutia perfecta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img