More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e campionul castigurilor in videochat si-s mandra sa fiu aici

  Lucky Studio e campionul castigurilor in videochat si-s mandra sa fiu aici

  De 10 ani pe piata… cred si eu ca Lucky Studio a ajuns sa aiba cele mai mari incasari in videochat, ca doar nu degeaba au atata experienta. N-am mai auzit de studiouri care sa fie pe piata muncii de atatia ani pana sa lucrez la Lucky Studio. Dar uite ca mereu poti afla lucruri noi. La fel cum nici n-am crezut ca pot fi fete care lucreaza multi ani in videochat, pana Lucky Studio mi-a dovedit contrariul, avand fete care au si peste 6 ani de cand sunt aici…

  Mai, stii care mi-e gandul meu in toata treaba aceasta? Ca daca sunt fete care lucreaza de peste 6 ani cu Lucky Studio, inseamna c-o fi tare bun! Ca altfel nu statea nimeni 6 ani langa niste nemernici, asa-i? Pentru mine aceasta informatie e foarte bine primita, pentru ca asa mi s-a garantat ca m-am angajat unde trebuie.

  Acum ca sa revin la discutia mea de la inceput, tu stiai ca Lucky Studio a avut cele mai mari incasari din videochat pe anumite site-uri? Si stii ce inseamna asta? Ca fetele de aici au avut castiguri DE MIIII SI MIII DE EURO, asta inseamna. Hihi :”> Doamne, ce nebunie.

  Cum sa nu vrei sa lucrezi intr-un asa studio de videochat, cand auzi ca fetele de aici castiga bani asa cum respira. Adica incontinuu! Pe mine ma motiveaza chestia asta, ca sa fiu sincera, pentru ca daca stiu ca este competitie intr-un loc si fetele isi dau silinta, eu nu pot fi mai prejos, nu?

  Nicidecum! Pai trebuie si eu sa ma numar printre fetele care au castigurile cele mai mari de la Lucky Studio, altfel nu ma simt bine. Sunt o fire competitiva si e bucuria mea faptul ca la Lucky Studio am cu cine sa fiu. In sensul ca aici se castiga bani, nu gluma, si mai ales cand stii ca in fiecare saptamana poti adauga la castigurile tale bonusuri care ti le pot dubla.

  Sau ce, n-ai aflat ca la Lucky Studio poti primi pana la 80% din castiguri, datorita bonusurilor saptamanale? Ehhh, ai multe de aflat, dar cred ca toate aceste informatii sunt si pe luckystudio.ro, daca nu ma insel. Parca acesta este site-ul lor oficial si acolo poti vedea si tu care-s beneficiile unui model de videochat de la Lucky.

  In fine, stii de ce sunt eu asa mandra? Ca in sfarsit fac parte dintr-o echipa de femei atat de profesioniste si mai ales sunt apreciata de ele pentru ceea ce fac. Asta ma ajuta sa am castigurile acestea lunare de mii de euro :D:D

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img