More
  AcasăDespre videochatCe poţi face pentru a avea banii tăi din videochat, în Iași

  Ce poţi face pentru a avea banii tăi din videochat, în Iași

  Nu ştiu cum sunt alte fete, însă mie îmi place să am bani, să am stabilitate financiară şi să ştiu că mă pot baza de fiecare dată pe o sursă de economii din care să folosesc dacă am nevoie. Chiar dacă sunt tânăra şi chiar dacă de-abia am terminat liceul, asta nu înseamnă că nu sunt hotărâtă şi nu vreau să fiu la casa mea. Îmi place tot ce înseamnă luxul, maşinile frumoase, hainele care arată bine pe mine, dar şi ieşirile în club şi întâlnirile extreme. Uite aşa am descoperit locul de muncă actual. Mai multe cunoştinţe de sex feminin de-ale mele duceau o viaţă prea bună ca să fie adevărată. Am întrebat ce şi cum. Mi-au spus unele mai pe faţă, altele mai pe ocolite că lucrează în videochat ca modele.

  Nu este vorba că nu le plăcea ce făceau acolo, pentru că toate avem doza noastră de senzualitate ce dorim să o afişăm, dar ideea era că nu doreau ca lumea să le bârfească mai apoi. Însă eu am întrebat din curiozitate şi cu seriozitate, şi astfel am primit şi accesul la un studio de videochat nemaipomenit din Iaşi, zona unde locuiesc eu în România – Lucky Studio Iaşi. Am mers cu una dintre amicele mele, Carla, să vizitez studioul şi să îmi fac singură o idee despre ce înseamnă a fi model. Cei de acolo, managera şi angajatele au fost tare amabile şi mi-au explicat tot ce am dorit să ştiu despre videochat.

  Încrezătoare în mine şi fiindcă mi-a plăcut ce am văzut, am decis să merg şi la un interviu adevărat. Binenţeles că am avut şansa de a fi acceptată acolo, chiar dacă nu am experienţă. Din prima mi s-a spus că asta nu ar fi o problemă, atâta timp cât am cunoştinţe cel puţin medii de limbi străine şi dacă sunt comunicativă. Ambele lucruri am demonstrat că sunt atuuri ale mele, aşadar m-am văzut săptămâna următoare ca model de videochat nou venit la Lucky Studio. Ce pot spune? Ca să ai banii tăi, trebuie să îţi doreşti să mai faci şi compromisuri, însă cel mai bine este să te informezi înainte despre toate oportunităţile pe care le-ai avea în zona ta de reşedinţă.

  Să va spun că cel mai mult îmi place ca la sfârşitul turei de muncă îmi primesc banii în mână şi plec bucuroasă acasă că am realizat ceva pe ziua respectivă. Nu mă judecă nimeni pentru că deocamdată nu vreau să spun decât celor cu adevărat apropiaţi de asta şi sunt stabilă din punct de vedere financiar. Super, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img