More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Scarlett: cum e la Lucky Studio?

  Jurnalul lui Scarlett: cum e la Lucky Studio?

   Lucky Studio este cunoscut în Iași și în Moldova pentru faptul că angajatele sale câștigă sume foarte mari de bani, fără să fie nevoie să depună un efort foarte ridicat. Un model de aici poate să lucreze câte șapte – opt ore pe zi, având la îndemână mai multe tipuri de contracte. Acestea variază de la cele mai scurte, de o lună, până la cel de trei ani. Lucky Studio îți oferă și șansa de a lucra part-time aici, deci, cu jumătate de normă, de câteva ori pe săptămână, câte patru ore. Spre deosebire de alte locuri de muncă tipice, aici îți poți face singură programul în care să lucrezi, putând să lucrezi atât ziua, cât și noaptea, acest lucru reprezentând un avantaj foarte mare.

  Poate sună obositor atunci când auzi de opt ore de serviciu, însă lucrurile nu stau așa. Poți face totul foarte relaxat. Nu trebuie, ca la alte locuri de muncă, să stai câte opt ore în picioare sau ăe scaun, în fața unui computer. Aici, ești încurajată să devii cât mai inventivă, putând să-ți faci meseria cât mai distractivă. Poți să dansezi, să cânți, să asculți muzica ta preferată, să vorbești liber cu admiratorii. Plictiseala nu există în  vocabularul modelelor de videochat de la Lucky Studio, pentru că mai mereu ajungi să vorbești cu alți oameni.

  Armonia domnește aici. Deși te-ai gândi că ar fi greu pentru atât de multe fete să se înțeleagă foarte bine, acest lucru devine foarte ușor când ai mulți bani, așa că nu are pe ce să-ți fie ciudă că are o colegă – ți-l poți cumpăra și tu a doua zi. Ocazional, mai apare o ceartă, din oarecare motiv, însă este foarte superficială și fetele se împacă oricum cât mai repede cu posibil. Stresul este minim, petrecerile dese, banii vin. Nu ai de ce să te cerți și să se superi cu adevărat pe cineva. După terminarea programului, fetele obișnuiesc să iasă împreună în oraș. De exemplu, nu este weekend în care eu și Melanie să nu mergem la piscină și apoi în club. Cumpărăturile sunt și ele incluse în programul nostru desigur.

  Doar ieri am făcut 470 de lei. Într-o singură zi. Nu foarte multe joburi îți pot oferi asta. Cu atâția ani în buzunar, evident că îți permiți să faci tot ceea ce vrei.

  Sincer, în locul tău n-aș mai ezita și aș veni la un interviu pentru Lucky Studio cu prima ocazie. Pupici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img