More
  AcasăLucky StudioLucky Studio mi-a aratat cat de usor se castiga banii ca fata

  Lucky Studio mi-a aratat cat de usor se castiga banii ca fata

  Pana acum ceva vreme, mai toata lumea considera ca femeile nu se pot egala cu barbatii, ca ele n-ar castiga niciodata cat poate sa castige un barbat. Si cine stie, poate asa era, sau poate inca este asa, dar nu si pentru o fata care lucreaza la Lucky Studio. Cu siguranta niciun barbat n-ar putea egala vreodata castigurile unui model de videochat de la Lucky Studio Iasi.

  Exista posibilitatea sa par putin feminista, dar sincer nu asta e intentia mea acum. Ci vreau sa arat ca si femeile care vor sa se ridice pot face asta, ca acum au ajutorul necesar, nu trebuie sa se mai resemneze. Daca ar sti toate fetele si femeile cat poate sa le ajute un job la Lucky Studio sau ce inseamna sa castige din videochat, toate ar renunta la ce au in momentul actual pentru a fi modele aici.

  La Lucky Studio imi impun ce conditii vreau, am aceasta libertate

  Nici eu nu ma vedeam in stare inainte sa castig mai mult de 1600-2200 de lei maxim in fiecare luna. Adica iti dai seama, daca-s femeie, nu ma pot duce in constructii sau in alta parte unde se castiga bine, ca nici nu e acesta un domeniu pentru femei.

  Si majoritatea joburilor la care se potrivesc femeile sunt prost platite. Si ce sa vezi… nici tratate cum vrem nu suntem. Ca nu te poti duce in fata directorului ca femeie si sa te apuci sa pui conditii, nu? Ca DEH, esti femeie si n-ai dreptul. O mare prostie!

  Vreau sa spun ca de cand sunt la Lucky Studio, pot sa-mi strig drepturile tare si raspicat. Sunt intr-un mediu al femeilor si drepturile imi sunt cunoscute si respectate in acelasi timp. N-ai sa vezi model de videochat de la Lucky Studio nemultumit.

  Aici e vorba de mii de dolari, nu de sute de lei

  Toate sunt perfect multumite cu acest job, pentru ca e fix cum si-au dorit. E caldut, frumos, rafinat, pot fi ele insisi, pot sa se destinda, au programul scurt, au bani multi, au respect, au apreciere, au premii si bonusuri saptamanale mari, cu sansa de a primi chiar si 90 de milioane in fiecare duminica pentru castigurile avute.

  Sa nu-mi spui ca nu asta isi doreste o femeie, ca nu te cred! Pe mine Lucky Studio m-a invatat cum se castiga banii. Daca lucram in alta parte, si acum eram paralela, habar n-aveam cum sa fac bani. Dar aici am invatat cum sa castig cu sutele in fiecare zi, ca m-au ajutat fetele de la Lucky Studio.

  Am invatat cum sa castig bani din zambete si vorbe dulci la studio, dar stii cum? Stand in fata unei camere, zambind si stand pe net. Desi sunt femeie, uite ca se poate!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img