More
  AcasăPreziosaCum poti obtine un comision de 80% din castiguri la Preziosa?

  Cum poti obtine un comision de 80% din castiguri la Preziosa?

  Un comision de 80% din castiguri la Preziosa inseamna foarte mult. Practic, ca sa ajungi la acest comision, ca model de videochat trebuie sa castigi 5.000 de lei intr-o saptamana, iar comisionul oferit de Preziosa va face in asa fel incat sa mai primesti si o suma de 3.000 de lei saptamanal, drept bonus.

  In total, pe baza comisionului de 80% din castiguri de la Preziosa un model de videochat poate castiga saptamanal cam 8.000 de lei. Deci nu lunar, ci saptamanal! Stiu, poate ti se pare greu de crezut asa ceva. Si mie mi s-a parut, pana le-am cunoscut pe colegele mele de la Preziosa.

  Ca model de videochat in Iasi, castig zilnic intre 300 si 800 lei

  M-am angajat ca fiind noua in videochat si nu stiam prea multe, asa ca incercam sa invat de la colegele mele de la studio. Una din ele lucrase la Lucky Studio timp de 3 ani si jumatate, Preziosa facand parte din acelasi lant de studiouri. Cand Preziosa s-a deschis, ea a dorit sa incerce si acest studio, pentru ca e vorba de unul si acelasi.

  Experienta ei in videochat o facea sa castige saptamanal 5.000 de lei la Lucky Studio, asa ca la Preziosa nu s-a lasat mai prejos. Castiga si aici atat, ceea ce inseamna ca se bucura de o suma de 32.000 de lei lunar! Cu tot cu bonusurile de la Preziosa, bineinteles.

  Dar tu iti dai seama? Mie nu-mi venea sa cred cand ea imi povestea, ma lasa masca. Cum sa castigi atatia bani? Ca daca ma gandesc bine, nici macar presedintele tarii nu castiga atat. Iar intr-o zi ea mi-a aratat un extras de cont, in care se figurau toti acesti bani, pentru a ma convinge.

  La Preziosa unele fete castiga si 32.000 de lei lunar. Vreau si eu!

  Deci pur si simplu m-a uimit. Si ca sa vezi ca nu e atat de greu, de fapt, sa ai parte de acest comision atat de mare. Pur si simplu a acumulat experienta in videochat, si-a creat propriii ei admiratori online fideli si acestia o viziteaza pe pagina ei zilnic si castiga o multime de bani.

  Atat de usor sa castigi sume atat de mari de bani… Nu mi-as fi inchipuit. Pentru ca si eu lucrez la Preziosa si vad cat este de usor. E floare la ureche. Deoarece nu fac mai nimic, ci doar stau pe net, ca si acasa, si zilnic castig intre 300 si 800 de lei la studio. Insa imi doresc foarte mult s-o ajung pe colega mea si stiu ca Preziosa ma va ajuta!

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img