More
  AcasăPreziosaCum este sa traiesti langa mare, sa ai viata ideala

  Cum este sa traiesti langa mare, sa ai viata ideala

  Obisnuiam sa locuiesc in Bucuresti, insa agitatia de acolo ma facea o persoana oribila. La un moment dat, am dorit o schimbare, nu mai suportam sa traiesc intr-un oras atat de mare si galagios, plin de oameni stresati. Asa ca mi-am propus sa ma mut in Constanta, iar Preziosa m-a ajutat pana la capat.

  Stiu ca majoritatea oamenilor abia asteapta sa scape de orasele precum Constanta si sa se mute in orase precum Bucuresti, dar atunci cand ai trait o viata intreaga intr-un oras atat de zgomotos, nu mai vrei asta. Viata mea trebuie sa fie una linistita, una frumoasa, fara griji. Gasisem o casa chiar langa plaja, la cateva sute de metri.

  Preziosa m-a ajutat sa locuiesc intr-o casa langa mare

  Dar pentru asta aveam nevoie de bani, nu? Uite aici a intervenit Preziosa. Desi sunt multe studiouri de videochat in Bucuresti, am vrut sa colaborez de acasa cu unul din alt oras, unul mai sigur, mai profesionist. Asa am descoperit Preziosa Iasi.

  Initial, am lucrat cateva luni de acasa cu Preziosa, din Bucuresti. Am castigat cam cate 400 de lei in fiecare zi, lucru care m-a ajutat, pentru ca am reusit sa fac o rata si sa cumpar acea casuta din Constanta.

  Dupa ce mi-am cumparat casa, m-am mutat si am continuat sa fac videochat de acolo cu Preziosa. La urma urmei, viata mea s-a dovedit a fi asa cum am vrut eu. Este super sa ma trezesc dimineata, sa vad marea, sa aud valurile si sa merg de fiecare data la o plimbare matinala pe plaja.

  Seara nici nu mai spun cat este de superb sa vad luna cum se reflecta peste apa marii. Si nici macar nu trebuie sa ma stresez prea mult pentru aceasta viata. De fapt, nu ma stresez deloc, pentru ca datorita studioului de videochat Preziosa ma pot loga oricand doresc, fara stres si griji.

  Videochatul la Preziosa inseamna o pauza perfecta pentru mine

  Nu e nimeni care sa ma sacaie la cap, care sa-mi spuna ce sa fac. Sunt independenta si am parte de viata la care am tanjit atata timp. Cine nu ar vrea asta? Nu acesta este scopul vietii noastre, s-o traim si sa ne bucuram de ea?

  Eu pana la 26 de ani am trait intr-o continua cursa a stresului in Bucuresti. Am avut nevoie de o pauza. O pauza de la tot si toate. Asta inseamna pentru mine jobul de model de videochat de la Preziosa: o pauza frumoasa si bine meritata.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img