More
  AcasăLucky StudioLucky Studio chiar e un studio de videochat diferit, nu e minciuna

  Lucky Studio chiar e un studio de videochat diferit, nu e minciuna

  In ziua de azi un model se poate numi norocos daca lucreaza la Lucky Studio, dupa parerea mea, pentru ca e printre singurele studiouri care ofera fericire modelelor, fie ea financiara, fie ea de alta natura, cum ar fi liniste, stabilitate, relaxare, o atmosfera si conditii de munca ireprosabile.

  Pot incepe sa vorbesc de la transportul pe care Lucky Studio il asigura zi de zi modelelor sale prin masinile luxoase si soferitele pe care le pune le dispozitie fetelor, pentru a ne scuti de cheltuieli inutile, chiar si cazare gratis si make-upul inainte de a intra in camera de logare, iar dupa ce termin cu aceasta lista lunga, as ajunge pana la premiile de pana la 2700 de lei primite pentru castiguri.

  Premiile si bonusurile sunt foarte mari aici, orice model le iubeste

  Si pun accent pe “premii”, care nu sunt bonusuri, ca bonusurile sunt altele si sunt mult mai mari, de pana la 7200 de lei in fiecare duminica. Castigurile la Lucky Studio sunt cam asa: fie 4500 de lei salariu garantat, fie intre 400 si 1200 de lei in fiecare zi castig.

  La acest castig se adauga: bonusuri de angajare de peste 2000 de euro, bonusurile saptamanale mentionate de mine mai sus si bani primiti la interviu, o suma de 600 de lei. Apoi mai punem in calcul si faptul ca primeste fiecare fata bani de ziua ei din partea studioului, apoi mai adaugam si premiile primite.

  Premiile sunt de 2000 de lei pentru cine isi aduce o prietena sa lucreze la Lucky Studio, de pana la 2700 de lei pentru cel mai mare castig de pe tura sa din acea zi, premii de mii de dolari pentru un anume titlu castigat pe site-urile de videochat, sedinte de infrumusetare si chiar operatii estetice.

  Lucky Studio Iasi este primul studio la toate, fara indoiala

  Din orice lucru am ocazia sa primesc bani la Lucky Studio, si vorbesc de multi bani, nu de 2-3 lei. Bani care imi pot chiar dubla castigurile care, atentie, depasesc 6000 de lei lejer. Gandeste-te unde in alta parte din aceasta Romanie mai gasesti tu un job de asa natura, ca videochatul la Lucky Studio, care iti ofera si sansa unui castig mare, dar si bonusuri si premii de te saturi.

  Chiar pentru orice lucru pot primi bani aici si nu e minciuna, cum mai sunt unele studiouri. Daca la interviu mi s-a promis ceva, pai aia primesc tata, nimic in minus. Asta inseamna pentru mine un loc de munca in care merita sa-mi investesc timpul, Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img