More
  AcasăHeyluxDupa atatea necazuri, Heylux mi-a fost cea mai buna alinare

  Dupa atatea necazuri, Heylux mi-a fost cea mai buna alinare

  Atatea lucruri poate pati un singur om, incat viata pare nedreapta uneori. Dar daca n-as fi stiut cum sa reactionez in momentul in care m-am simtit coplesita de probleme, probabil as fi ramas cu ideea ca viata nu e frumoasa deloc. Intamplarea, insa, a facut ca atunci cand mi-a fost mai greu, sa gasesc jobul de la Heylux Iasi.

  Din momentul in care am  gasit acest job in Iasi si pana acum, n-am mai apucat sa zic nici macar o data ca viata este nedreapta sau este urata. Dupa atatea necazuri si griji, era si cazul sa vad si eu luminita de la “capatul tunelului”, nu? Nu m-am imaginat de multe ori lucrand ca model de videochat, insa acum traiesc experienta asta din plin.

  Inceputul la Heylux a fost usor pentru ca o intreaga echipa m-a ajutat

  Echipa de aici m-a ajutat si ea, pentru ca n-am avut experienta in videochat cand m-am angajat si mi-au fost de mare ajutor inca din prima zi. Punandu-mi la dispozitie o trainerita care m-a sfatuit in cele mai importante momente despre cum sa castig banii in videochat si angajand make-up artiste care sa se ocupe de machiajul meu, Heylux m-a cucerit de la inceput.

  Cand le-am spus ca aveam niste problemute cu limba engleza, n-a fost nicio problema, pentru ca aveau angajate si profesoare de limba engleza care veneau regulat la studio sa ma mai invete ce aveam nevoie. Iar daca n-aveam bani (fiindca abia ce ma angajasem) si nu aveam cum sa ajung la studio, n-a fost nici asta o problema.

  Pentru ca Heylux m-a scutit si de transport din prima zi, tocmai ca s-a gandit la faptul ca fetele se angajeaza aici ca au probleme cu banii, asa ca nu este nevoie sa mai dam bani pe transport, deoarece masinile de la Heylux sunt luate pentru a ne conduce pe noi acasa in siguranta si inapoi la studio a doua zi.

  De cand castig peste 1200 de euro la Heylux, altfel se simte viata

  Deci… inceputul pentru mine n-a fost deloc unul greu, ca ajutor am primit cat s-a putut. Din toate directiile. Ba make-up, ba accesorii, ba una, alta… nu mi-a lipsit nimic, singurele mele griji erau ce muzica sa pun cand sunt online si cum sa castig mai multi bani. Lucru cu care, bineinteles, m-a ajutat si echipa de aici.

  Iti spun ca de cand am venit aici, n-am avut momente mai bune in viata ca acestea. Era si cazul sa ma bucur si eu de niste castiguri adevarate, de mai bine de 1200 de euro lunar, nu? Asa mai vii de acasa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img