More
  AcasăHeyluxProfitul meu lunar la Heylux depaseste orice asteptare!

  Profitul meu lunar la Heylux depaseste orice asteptare!

  Daca in momentul de fata nu as fi model de videochat la Heylux, nu stiu ce as face cu viata mea. Ceea ce e ciudat, ca daca ma uit la mine, cea de acum 2 ani, nu m-as fi vazut model de videochat. Si acum ca vad cum e la Heylux, n-as mai face altceva, pentru ca imi merge mult prea bine datorita acestui job in Iasi.

  Asteptarile mele cu privire la acest job in Iasi nu erau atat de mari la inceput. Nu intelegeam de ce pot fi capabila ca model de videochat, nu stiam. Mi-am dat seama de adevarata mea valoare abia in momentul in care am primit primii bani castigati la Heylux.

  Cand am vazut ca pot trece cu usurinta de la cei 50 de lei pe zi cu care eram obisnuita la mai bine de 400 de lei castigati in 8 ore la Heylux, mi-am dat seama ca am fost facuta pentru lucruri mai marete.

  Daca venitul lunar garantat la Heylux este de 4500 de lei, eu am de vreo 3 ori mai mult

  Si mi-am zis de ce sa stau sa stagnez intr-o companie care nici nu stie de existenta mea si care n-are de gand sa ma aprecieze vreodata pentru munca pe care o fac, cand pot foarte bine sa fiu model de videochat la Heylux si in cateva luni o sa fiu mai productiva din punct de vedere financiar decat in cativa ani in alta parte.

  Tu ce crezi ca e mai avantajos? 1200 de lei lunar timp de cativa ani de zile, sau de la 4500 de lei pana la… infinit? In fiecare luna la Heylux castigurile pot creste si partea cea mai buna la acest job este ca am suma de 4500 lei garantata in fiecare luna, orice ar fi.

  Dar nu ma gandesc eu la aceasta suma, pentru ca e un castig pentru incepatoare iar eu, in momentul de fata, as putea spune ca n-am un castig pentru o incepatoare in videochat, am un castig care ar putea uimi pe oricine, mai degraba.

  Sa zicem ca am cam de 3 ori castigul garantat de la Heylux Iasi, ca sa-ti poti face o idee despre cat de mult te poate uimi un job de acest gen. Si surprizele cu privire la Heylux nu se opresc aici, in orice caz, fiind primul studio din tara care ofera si bonusuri super mari, premii pentru fiecare performanta zilnica a modelelor si servicii pe care niciun alt studio din tara nu le-ar putea pune la dispozitie fetelor.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img