More
  AcasăHeyluxUite ca nu-s vreun super model si tot castig multi bani la...

  Uite ca nu-s vreun super model si tot castig multi bani la Heylux

  Stii ce-am observat in ultima vreme la fetele din Iasi? Multe din ele si-ar dori mai multi bani, vor alta viata, alta situatie financiara, dar nu se apuca ele de videochat. De ce? Ca se tem ca n-arata bine, sunt complexate si asa mai departe. O prostie mai mare n-am auzit. De cand tre’ sa arat ca o vedeta de la tv sa pot fi model de videochat la Heylux?

  Oricine le-a informat pe acele iesence ca trebuie sa arati de nota 10, le-a informat gresit:)). In fond, eu oricum nu consider ca exista fete urate, pe bune. Niciodata nu mi-a placut etichetarea aceasta asupra fetelor. Poate n-oi fi eu cea mai frumoasa, dar simplitatea si felul meu de a fi ma fac frumoasa, nu trebuie sa fiu CEA MAI.

  Eu n-am forme 90-60-90, dar tot castig multi bani

   bani la Heylux
  bani la Heylux

  De fapt, la Heylux nici nu trebuie sa ma strofoc sa arat intr-un anume fel ca sa pot castiga bani. Ca majoritatea fetelor de aici sunt simple, dar dragute foc. Stii de ce? Pentru ca fetele de la Heylux ne ajuta sa ne punem in valoare atu-urile. N-om avea noi forme 90-60-90, dar avem ceva al nostru, special.

  Castigurile de la Heylux se bazeaza oricum mai mult pe vorbe, pe socializare, pe zambete calde si amabilitate. Sa-ti spun un secret: am vazut online fete super super frumoase, ca niste vedete, care nu castigau nimic pentru ca erau cu nasul pe sus. La Heylux am invatat ca mai mult conteaza sa fiu eu insami, sa imi tratez membrii de pe site-urile de videochat frumos, cu amabilitate.

  Aspectul oricum e discutabil, pentru ca la studio primesc in fiecare zi cate-o sedinta de make-up gratis si daca am cateva defecte mici, se acopera. Eu oricum nu ma simt urata in niciun fel, ma simt chiar foarte frumoasa pentru ce fac si ce zic. Important e sa fiu sigura pe mine, sa am incredere.

  Stii ce conteaza cu adevarat ca sa poti castiga mii de dolari la Heylux?

   bani la Heylux
  bani la Heylux

  Stii ca acest lucru imi aduce in fiecare luna venituri mai mari de 5960 de lei? Sa castig atatia bani doar pentru ca stiu sa fiu draguta si vorbesc in engleza e ceva, nu oricine poate. Asa ca nu inteleg nesiguranta iesencelor care vor sa fie modele de videochat.

  Ele nu stiu ca pentru a castiga bani la Heylux nu trebuie sa aiba decat peste 18 ani, sa fie amabile, oneste, si restul vine de la sine. Simplu, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img