More
  AcasăLucky StudioCe se intampla intr-un studio de videochat precum Lucky Studio?

  Ce se intampla intr-un studio de videochat precum Lucky Studio?

  Ai fost vreodata curioasa de ce se intampla “in spatele cortinelor” unui studio de videochat? Ca este un job foarte controversat, toata lumea vorbeste de asta si toata lumea barfeste. Desigur, barfa… Cine nu vrea sa auda barfe despre videochat? Eu, in schimb, iti pot da date reale despre ce se intampla la Lucky Studio, de exemplu.

  Ca din barfe se pot crea tot felul de povesti, niciodata nu stii ce sa crezi. Dar daca iti spune cineva niste adevaruri, fix de la sursa, e altceva. Atunci alta idee iti faci. Probabil tot curiozitatea de-a afla niste adevaruri despre castigurile in videochat si conditiile de munca din aceste studiouri m-a impins si pe mine sa vin la Lucky Studio.

  In mare parte, nevoia de a avea bani m-a convins sa vin la Lucky

  Poate si nevoia de bani… N-am de ce sa mint, dar desi auzeam multe povesti, recunosc ca majoritatea erau despre bani si chiar…m-a tentat, acesta e adevarul. Sa auzi de sume de mii de dolari, tu n-ai fi tentata? Sa afli macar daca e adevarat si gata, daca nu sa lucrezi pe termen lung.

  Eu stiu ca voiam foarte mult sa vad daca pot castiga si eu cat castiga modelele de videochat de la Lucky Studio si-am ajuns sa lucrez aici. Nu pot spune ca este ceea ce ma asteptam, dar pot zice cu siguranta ca este mai bine decat asta! Eu tot traiam cu impresia ca fetele care lucreaza in studiouri nu-s prea fericite, ca au multe restrictii si alte chestii.

  Detalii in care nu vreau sa intru, oricum. In momentul in care am putut vedea cu ochii mei ce se intampla la Lucky Studio, mi-am schimbat parerea. Vazand in ce conditii castiga fetele acelea pana la 6.000 de dolari lunar, poate si mai mult, am avut un presentiment placut.

  Tu stii in ce conditii castig eu banii acestia la Lucky Studio?

  Ce conditii? Ei bine, ca sa ti-o spun p-aia directa, nu mare lucru se intampla intr-un studio de videochat atat de profi precum Lucky Studio. Iti zic eu ce se intampla: fetele care lucreaza aici sunt aduse cu o masina de la studio la munca (li se asigura transportul, ca sa nu ma idea bani aiurea), sunt machiate de cele mai bune make-up artiste, primesc suport si respect si tot ce vrea o femeie de la un job.

  Cum fac eu? Vin, imi beau cafeaua (pe care n-o platesc, ca studioul este aprovizionat cu de toate, chiar si mancare), ma relaxez, stau la barfa cu fetele, si apoi intru-n camera mea de logare. Mai iau pauze, mai ies cu fetele la tigara, mai radem, si asa trec 8 ore de videochat in care castig peste 100 de dolari pe tura. Ti se pare ceva WOW? Eu zic ca doar un job super avantajos in videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img