More
  AcasăPreziosaVreau sa spun 3 chestii cool despre videochatul la Preziosa

  Vreau sa spun 3 chestii cool despre videochatul la Preziosa

  Am ajuns intr-un punct al vietii in care chiar nu mai suport faptul ca oamenii stau si critica orice fara macar sa le pese care-i adevarul. Ca e usor sa comentezi, stai in spate si arunci cu vorbe, dar cand ti se spune adevarul, nu vrei sa-l crezi. Poate par indignata, dar sunt doar satula de oamenii care nu vor sa inteleaga ca e decizia mea sa fiu model de videochat la Preziosa.

  Prin asta, vreau sa spun ca nimanui n-ar trebui sa-i pese de ce fac eu, e viata mea. Si, in fond, de ce sa comenteze cineva? Nu dau in cap nimanui, ci doar muncesc pentru banii mei. Daca altii tot au atat de multe de zis, de ce nu-ti dau ei bani sa te intretii? Vezi, ca gura lumii niciodata nu e buna de nimic.

  La Preziosa, ma folosesc de socializare pentru a castiga bani

  Siiii vreau sa spun 3 adevaruri despre jobul meu de in videochat la Preziosa, pentru a clarifica odata pentru totdeauna niste lucruri. PRIMUL ADEVAR este acela ca multi inteleg gresit acest job, eu nici macar nu ma dezbrac la Preziosa. Toti considera acest job ca pe ceva gresit, dar ce e gresit in a sta imbracata intr-o rochie eleganta in fata unei camere?

  Eu ma imbrac in tinute frumoase mereu si stau si chatuiesc, ca si cum as fi pe Facebook cu niste amici. Nici macar nu fac mare lucru, dansez si ma batai pe acolo pe canapea. Asta voiai sa auzi? Ca stiu cum sa-i prostesc pe acei admiratori online, cum sa-i fac din doua vorbe. Nu stau eu sa ma complic.

  La Preziosa, lucrez 100% legal in videochat

  Al doilea adevar ar fi acela ca NU e un job ilegal. Eu am semnat un contract pe deplin legal la Preziosa, unde se afla toate detaliile care arata asta, pe alb. Probabil multa lume se panicheaza degeaba, cand vorbim de studiouri precum Preziosa, legalitatea e prima! N-ai idee cat de discret e studioul cu mine. Nici macar nu stie nimeni ce fac eu.

  Vin la la un job unde simt ca sunt libera

  Al treilea adevar si ultimul este acela ca SUNT LIBERA. Nu stiu ce impresii au unii, dar la Preziosa am fost mereu libera sa fac ce-am vrut. Am venit la studio cand am vrut, am plecat la fel, am castigat cati bani mi-am propus, am plecat in vacante, mi-am luat liber, m-am distrat, vin relaxata, ma imbrac cum vreau, zic ce vreau.

  Nu e un job ca oricare altul, jobul de la Preziosa chiar poate sa fie ce-si doreste orice fata pe lumea asta. De-asta e ok sa nu judeci inainte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img