More
  AcasăHeyluxCat timp mi-a luat sa-mi dau seama ca Heylux imi ofera jobul...

  Cat timp mi-a luat sa-mi dau seama ca Heylux imi ofera jobul visurilor mele?

  Sincer, mi-a luat ceva timp pana sa descopar jobul de la Heylux. Si ce e ciudat este ca, daca as fi vrut cu adevarat sa castig multi bani si mi-as fi dat interesul mai mult, as fi stiut de mai mult timp de acest loc de munca in Iasi. Insa nu prea ma gandeam atat de mult la viitorul meu, pana sa realizez ca daca nu fac ceva, poate n-o sa am unul.

  Am lucrat in fel si fel de locuri inainte sa fiu model de videochat la Heylux. De la menajera, pana la vanzatoare si ajutor de bucatar, apoi chelnerita si dupa aceea m-am dus intr-un domeniu total diferit, ca si secretara la o firma de it. In toate aceste locuri m-am simtit super nemultumita de mine.

  Am avut fel si fel de joburi pana sa fiu model la Heylux Iasi

  loc de munca in videochat
  loc de munca in videochat

  Si nu pentru ca nu faceam eu ceva bine, ci pentru ca eram dezamagita ca imi tot spuneam ca nu-s in stare sa gasesc ceva mai bun. Pentru ca nu imi placea deloc in acele locuri, nu ma simteam primita, nu ma simteam dorita ca angajata in acele locuri. Voiam ceva mai… de mine.

  Mai tineresc, cu o atmosfera mai placuta, mai relaxanta. Pentru ca eu nu-s genul care sa spuna ca e bine macar ca mi-am gasit job si ma resemnez asa. Multi se resemneaza pentru ca au cheltuieli si responsabilitati. Si eu am, toata lumea are, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stau undeva unde detest sa fiu.

  Daca tot e sa muncesc jumatate de viata, macar sa muncesc intr-un loc unde sa ma simt implinita, zic eu. Esti de acord cu mine? Si ce alt loc mai bun decat jobul de la Heylux! Mi-au luat cativa ani pana sa descopar acest job in videochat in Iasi, dar pana la urma sunt multumita.

  Toti anii de munca pierduti se recompenseaza cu castigurile de aici

  loc de munca in videochat
  loc de munca in videochat

  Cumva… jobul de la Heylux s-a recompensat cu toate joburile avute inainte, cu toti anii pierduti. Ca intr-un an de cand lucrez la Heylux am realizat mai multe lucruri decat in toti anii trecuti, iar aici ma refer si la lucrurile materiale, financiare.

  Ca mai mult de asta m-am angajat la Heylux, pentru ca aveam nevoie de o anume situatie financiara, care sa ma puna pe picioare. Ei, mai bine decat castigurile pana la 2000 de lei zilnic la Heylux nici ca nu puteam gasi! Mi-a luat mie ceva pana sa gasesc jobul ideal, dar si cand l-am gasit am simtit ca am dat lovitura!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img