More
  AcasăHeyluxNumai cu Heylux pot avea bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 de...

  Numai cu Heylux pot avea bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 de lei

  Fiindca sistemul de bonusare de la Heylux a ajuns sa aduca sume tot mai mari modelelor, astazi sunt un model norocos de la studio care are bonusuri de 2000 de lei in fiecare saptamana. Daca bonusurile n-ar fi fost intre 60 si 9000 de lei, poate n-as fi avut sansa sa primesc si eu un bonus la studio.

  Dar ma incadrez perfect pentru bonus. De fapt, acum orice fata se angajeaza la Heylux se incadreaza pentru bonusurile de performanta de la Heylux, doar ca nu fiecare fata primeste acelasi bonus. Cu toate primim bonusuri diferite pentru ca acestea se calculeaza dupa castigurile noastre.

  Pentru 4000 lei saptamanal, primesc 2000 de lei bonus la Heylux

  castiguri heylux iasi
  castiguri heylux iasi

  Daca eu am un castig saptamanal de 4000 de lei, Heylux ma premiaza cu 2000 de lei drept bonus. Ceea ce inseamna ca numai din bonusuri eu am peste 8000 de lei lunar la Heylux, ca sa nu mai zic din castiguri cat de mult ajung sa acumulez. Sa spunem ca indeajuns de mult incat sa-mi cumpar cate o masina in fiecare luna.

  O masina second hand la vreo 4000-5000 de dolari, evident :)) Dar tot e bine, decat 200-300 de dolari cat castigam eu inainte. Orice e mai bine decat cat castigam eu inainte, sa fim realisti acum, ca-n Romania toate joburile sunt vai de capul lor.

  Numai de locuri de munca asa ca la Heylux ce mai avem noi noroc, ca altfel eram pierdute. La femei ma refer, pentru ca e greu in Romania sa evoluezi ca femeie cu joburile acestea atat de prost platite. Scopul unui job in videochat precum cel de la Heylux este sa revolutionize aceasta lume, sa le dea sansa femeilor sa evolueze, sa creasca.

  O sa am o cariera frumoasa datorita castigurilor de la studio

  castiguri heylux iasi
  castiguri heylux iasi

  Si, de ce nu, sa aiba o cariera. Eu ma vad avand o cariera frumoasa datorita acestui job in Iasi. La cati bani se castiga in cadrul acestui studio, mi-e greu sa cred ca n-o sa ajung departe. O sa ajung chiar mai repede decat imi inchipui eu, cu siguranta.

  Multumita faptului ca Heylux si echipa de aici ma ajuta eu am garantia ca o sa castig bani mereu, indiferent de orice, iar asta imi ofera o oarecare liniste si siguranta. Stiu ca de acum, mult timp n-o sa mai gasesc job asa ca acesta de la Heylux, asa ca n-am de gand sa-mi schimb jobul pentru nimic in lume.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img