More
  AcasăPreziosaCu cat castig la Preziosa, as putea sa-mi cumpar cate un laptop...

  Cu cat castig la Preziosa, as putea sa-mi cumpar cate un laptop lunar

  Castigurile mele in videochat la Preziosa sunt echivalente cu un laptop Macbook. Desi in viata mea n-am mai avut asemenea sume in mana, asa este. Castig din videochat in acest studio de videochat din Iasi atat cat sa-mi cumpar lunar cate-un laptop de acela. Bine, iti dai seama ca nu-mi cumpar, dar ideea de castig ramane.

  Ca… cam cat e un Macbook? 9000-10.000 de lei? Da, depinde de unde il cumperi. Undeva intre 9000 de lei. Acum daca te intrebi daca acestea sunt si castigurile mele la Preziosa, da, sunt. Pe bune ca nici eu nu ma asteptam sa ajung vreodata sa am …cat? 90 de milioane lunar?!

  La Preziosa, am mai multi bani ca oricand :O

  videochat preziosa iasi
  videochat preziosa iasi

  Ai de capul meu, cati bani :O :)))). Si acum imi tremura mainile cand ii numar, n-am avut niciodata sume atat de mari in mana pana sa ma angajez aici, in acest studio. Se pare ca videochatul e fix ce mi-a trebuit pentru a avea linistea si stabilitatea financiara la care am visat.

  Dar inca sunt mirata. Tu te gandesti cum vine asta… de la un 900-1000 de lei in fiecare luna, la de 10 ori mai mult . WOWW :))). Cred ca imi pot cumpara si-o masina la 2000 de euro in fiecare luna, daca n-am ce face cu banii. Stiu, suna nebunesc, dar daca acestea sunt castigurile mele de cand lucrez la Preziosa, ce sa fac?

  Le pot da si alor mei ceva bani sa o duca mai bine, pot sa-mi ajut si fratii, pot sa o duc bine numai cu petreceri si distractii si tot imi raman bani. Ca doar nu ma apuc sa cheltui cate 9000 de lei in fiecare luna:))) Am pe ce da banii acestia, ce e drept. Dar de ce sa-i cheltui aiurea?

  Oricat as cheltui, tot imi raman bani, atat de multi castig la Preziosa

  videochat preziosa iasi
  videochat preziosa iasi

  Imi cumpar haine, pantofi si genti, bijuterii, una alta, dar tot nu cheltui toti banii. Imi mai raman. Dar e bine, asa mai pun si eu deoparte. Inainte nici nu-mi ajungeau banii de la o luna la alta si acum pot pune deoparte cel putin 1000 de lei lunar din castigurile in videochat la Preziosa.

  Cred ca abia acesta se poate numi un loc de munca adevarat, pe placul tuturor iesencelor, dar si al romancelor in general. Pentru ca nu numai iesence sunt angajate la Preziosa, sunt fete aici care au venit de peste tot din tara, ceea ce e de bine, ma gandesc eu, nu? :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img