More
  AcasăHeyluxE uimitor cat de mari au devenit bonusurile in videochat la Heylux!

  E uimitor cat de mari au devenit bonusurile in videochat la Heylux!

  Am trait sa vad si asta 😐 Uneori am impresia ca personalul de la Heylux a innebunit, dar n-o zic intr-un sens rau. Au tot crescut bonusurile si le-au crescut, pana au ajuns si la 9000 de lei pe saptamana. Sa ma fac mai explicita: Heylux ofera modelelor sale bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei, in functie de cat de mari au castigurile din saptamana trecuta.

  E pentru binele meu si al tuturor modelelor, iti dai seama, doar ca am impresia ca au luat-o razna, cum Dumnezeu sa ofere bonusuri asa mari:))). Pai si studioul cu ce mai ramane, daca ofera bonusurile acestea? Doamneeee. Nebunie, iti zic eu. Oricum nu castiga toate fetele bonusurile acestea, numai cele care au mai multa vechime, dar chiar si asa.

  In viata mea n-am crezut c-o sa se ajunga la un asemenea bonus

  Ca daca e sa ai putina rabdare si vointa, nu e asa imposibil sa ajungi sa primesti bonusul de 9000 de lei de la Heylux. Tot ce trebuie sa fac eu, ca model de videochat la Heylux pentru a primi acest bonus este sa castig mai mult de 15000 lei intr-o saptamana.

  Stiu, stiu… Acum o sa te sperie putin suma asta pentru ca multa lume in Romania nu castiga atat nici macar lunar, daramite saptamanal. Dar vorbim de videochat, nu de un job obisnuit in Romania. Un loc de munca in videochat la Heylux imi poate aduce de zeci de ori mai multi bani decat celelalte joburi avute, sa fim clari.

  Este un castig posibil la Heylux, iti spun eu. Ca in fond, banii acestia nu inseamna decat vreo 3000 de dolari, castigati intr-o saptamana la Heylux. Si sunt modele care au si cate 8000 de dolari pe sesiune (adica in doua saptamani) la Heylux, ce Dumnezeu. Se poate, chiar se poate.

  La Heylux, bonusurile saptamanale au ajuns si la 9000 lei :O

  Numai ca pentru asta e nevoie de putin mai mult timp si rabdare. Eu, de exemplu, mi-am ales ce program de munca am vrut si asta au facut toate fetele. Majoritatea lucram doar 7-8 ore pe zi la Heylux, cate 5 zile. Dar cele care vor mai mult, bineinteles ca lucreaza mai mult de 8 ore pe zi, cate 6 zile pe saptamana.

  Intr-adevar, nu lucreaza exagerat de mult, ci doar cu cateva ore mai mult decat mine, dar acele ore fac diferenta. Si hai sa o luam asa: decat sa lucrez cate 12 ore pe zi pentru 12 milioane, mai bine lucrez 12 ore pe zi la Heylux pentru sumele acelea despre care am vorbit mai sus. Se merita, crede-ma. 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img