More
  AcasăHeyluxHeylux si bmw-urile aurii m-au convins sa ma angajez aici

  Heylux si bmw-urile aurii m-au convins sa ma angajez aici

  Unde te duce pe tine gandul, cand vezi in fata universitatii tale niste bmw-uri aurii x6, misto, elegante, luxoase, pe care scrie un nume de companie? Nu te face sa vrei sa lucrezi in aceasta companie, sa vezi cum e acolo? Pe mine da, pe mine m-a facut Heylux sa vreau sa vad cum e sa lucrez la ei, dupa ce am vazut bmw-urile aurii de pe strazile din Iasi.

  Stii ca atunci cand vezi ceva luxos, ceva scump, te gandesti la multe lucruri. De exemplu, cand vezi o fata imbracata scump, te gandesti ca fata aia are bani, ca o duce bine, nu? Ei, asa e si cu Heylux. Cand am vazut masinile acelea scumpe, m-am gandit ca e o firma in care castigurile sunt mari, in care oamenii prospera.

  Numai la asta mi-a stat gandul, pana in momentul in care chiar m-am dus la Heylux la interviu si apoi m-am angajat. Oh, am uitat sa spun, la interviu am primit si 600 de lei. De ce? Nu stiu, cred ca in semn de respect si multumire ca am vrut sa vin la acest studio si nu la altul.

  Am fost curioasa sa vad ce e cu acele bmw-uri aurii de la studio

  Stiu, pare nebunesc, dar m-am bucurat de bani, n-am ce zice. Mai ales ca nici nu ma gandeam ca o sa ajung vreodata sa am castiguri foarte mari la Heylux, ma gandeam ca o sa fie putin mai mult decat la un job normal. Dar a fost mult mai mult decat la un job normal.

  Adica daca intr-o companie normala cineva castiga intre 1000-2000 de lei lunar, eu as fi vrut ca la Heylux macar 1800 de lei sa castig. Sincer, nu m-am gandit la o suma prea mare, ziceam ca o sa fie super misto ca o studenta sa aiba 1800 de lei lunar. Pe bune iti zic ca asa m-am gandit.

  Am transport gratuit si nu 1800 lei lunar, ci poate zilnic!

  Dar ce sa vezi, dupa ce m-am angajat, numai bonusul de angajare de la Heylux a fost de 9000 de lei. Am primit si bonus de angajare, ca sa vezi! Si daca bonusul a fost atat de mare, ai idee de castigurile zilnice? Exact, mi-am luat adio de la cei 1800 de lei lunar, ca la Heylux mai bine castig peste 400 de lei zilnic, pana la 2000 de lei!

  A fost un soc pentru mine, dar un soc bun. Sa trec de la un statut financiar la un altul. Dar mi-a priit, ce pot sa spun. Vezi ca pana la urma si reclamele astea sunt bune la ceva? Daca nu erauj bmw-urile aurii cu numele Heylux pe ele, poate nu ma angajam.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img