More
  AcasăJob-ul meuCu Lucky Studio am scăpat de grijile financiare

  Cu Lucky Studio am scăpat de grijile financiare

  În zilele noastre este imposibil să eviţi stresul. Ritmul agitat al vieţii, al locului de muncă aduce noi probleme cu care ne confruntăm. Unele necesită soluţii imediate. Asta mi s-a întâmplat şi mie. Eram în imposibilitatea de a-mi plăti taxa de facultate. Eram la asistenţă medicală, iar pe an trebuia să plătesc 3000 lei. Însemna o sumă mare de bani pentru mine şi părinţii mei.

  Decizia cea mai simplă : Lucky Studio

  Soluţia imediată pe care am găsit-o a fost să optez pentru un job în care câştig bani mulţi. Lucky Studio a fost decizia radicală care mi-a schimbat viaţa. Sigur, era o şansă la o mie. Am profitat de ea. Lucky Studio merită pe deplin atenţia mea. Lucky Studio a fost cel care m-a făcut să uit de grija banilor.

  La început, primul contract a fost de o lună de zile. Trebuia să trec peste perioada de acomodare. Spre surprinderea mea, chiar am trecut cu bine. Mai apoi am semnat un contract pe 3 luni de zile. Ce să mai spun când am văzut că iau şi un bonus de 3560 lei? Era tot ce îmi trebuia să îmi plătesc taxa de şcolarizare. Însă, în tot acest timp, aveam un salariu fix, de 4500 lei pe lună. Nu mă deranja.

  Mai apoi am auzit colege de ale mele că iau în fiecare zi şi câte 500 sau chiar 800 lei. La un calcul rapid, la 20 de zile de muncă, însemna undeva peste 10.000 lei. Aşa că, am învăţat să fiu şmecheră. Am ales partea cu banii din comision şi plata la zi.

  Întregul beneficiu de la Lucky Studio a venit când am primit produse şi servicii de întreţinere personală. Aici intrau machiaje, haine, accesorii de videochat şi chiar şedinţe la fitness. Aaa, nu am spus că acest bonus a venit extra, pe lângă salariul meu. În felul acesta mi-am asigurat transportul, cursurile de limbi străine şi bineînţeles facilităţile unei vieţi moderne.

  Acum, am achitat şi taxa de facultate, am optat pentru o chirie cât mai aproape de studio. Desigur, dacă vrei să lucrezi cu Lucky Studio poţi să alegi să locuieşti în vila de modele, unde chiria este 100 euro, dar ai facilităţi premium. De fapt, întreg studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio are facilităţi premium. Vii cu plăcere, te acomodezi şi pleci când vrei. Dacă o să reuşesc în meseria mea de asistentă, poate că voi renunţă la Lucky Studio. Dar până atunci mai e cale lungă şi tot Lucky Studio rămâne cel care m-a scăpat de grijile financiare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img