More
  AcasăDespre videochatLucky Studio din Iaşi este norul meu plutitor de răsfăţ

  Lucky Studio din Iaşi este norul meu plutitor de răsfăţ

  Bună, eu sunt Alicia! M-am angajat în urmă cu un an la studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio. De atunci şi până acum sunt super mulţumită de viaţa mea. Mă simt răsfăţată în fiecare zi şi mă plimb mereu cu gândul că nu puteam să nimeresc în niciun alt loc de muncă mai bun.

  Poate te întrebai cu ce se ocupă Lucky Studio. Lucky Studio este cel mai modern videochat din Iaşi. Are o clădire de birouri cu peste 25 de camere unde lucrăm noi, modelele de videochat. Şi mai deţine şi o vilă, unde locuiesc parţial unele din modelele de videochat. Cum spuneam, atunci când sunt în faţa admiratorilor mei online sunt în propria mea cameră. La 20 de zile lucrătoare pe lună, am posibilitatea să lucrez mereu într-o altă cameră. Toate camerele de chat sunt moderne, cu mobilier sofisticat şi cu candelabre de lux. Pare ca şi cum ar fi salonul de dans dintr-un palat. Exact aşa mă simt şi eu aici: prinţesă la palat.

  Un element suplimentar care mă ajută să fiu productivă este modalitatea de a găsi mereu subiecte inedite de conversaţii. Asta mă ţine departe de stres. Şi nici nu am ce stres să adun. Lucky Studio este locul unde pluteşti pe nori de răsfăţ. Este locul în care te simţi admirată, unică şi frumoasă în fiecare zi. De multe ori uit să am încredere în mine şi în afara turelor de muncă de la Lucky Studio. Însă, pentru că am o mulţime de atracţii de la acest job, nu uit niciodată să mulţumesc că am dat de el. Norul meu, anume Lucky Studio, mă protejează financiar, personal şi de ce nu spiritual? Lucky Studio este ceea ce consider eu ocrotire, încredere şi şansa de a reuşi în viaţă.

  Pe de altă parte, Lucky Studio îmi oferă bani, servicii de înfrumuseţare, luxul unei vieţi de invidiat. Tot la acest job găsesc cu claritate cele mai dornice femei care ştiu să se integreze. Aici, lăsăm inhibiţiile la domiciliu şi învăţăm să căpătăm încredere în noi. Iar ăsta e deja un câștig imens pentru mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img